Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hegykő FC FK Kifli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dubecz met een harde bal richting middenveld. Klárik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fogl de bal onder controle te krijgen. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Pálfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfalvi passt de bal zonder na te denken. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Takátsy geeft de bal voor. Deutsch kopt de bal weg. Sajó heeft problemen om de bal te vangen. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. Dubecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - FK Kifli 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deutsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas geeft de bal voor. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - FK Kifli 0:2

41e minuut.
Latinovics kopt de bal weg. Liszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszek speelt de bal door. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - FK Kifli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 53%, FK Kifli 47%.
Hegykő FC - FK Kifli 1:2

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosta zal de hoekschop nemen. Liszek kopt de bal weg. Vargha rent richting de bal. Vargha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Liszek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sajó met een snelle inworp. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lelesz rent richting de bal. Lelesz geeft de bal voor. Liszek kopt de bal weg. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Seres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klausz rent richting de bal. Klausz geeft de bal voor. Cigány is nu in balbezit. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sajó rent richting de bal. Sajó probeert naar een medespeler te passen. Deutsch speelt de bal door. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - FK Kifli 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 40%, FK Kifli 60%.
Hegykő FC - FK Kifli 1:3