Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KecsoFC Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek ,
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Kasza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Ferling geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzsudzsák met de inworp. Mikhárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhárdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - Sheriff Tiraspol 1:0

41e minuut.
Herczegfalvi met de inworp. Klungelig pakt Dzsudzsák de bal. Dzsudzsák geeft een lange en hoge pass. Szathmári kopt de bal weg. Lepuga heeft problemen om de bal te vangen. Gubán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 39%, Sheriff Tiraspol 61%.
KecsoFC - Sheriff Tiraspol 1:0

65e minuut.
Glós speelt de bal door. Szekeres is nu in balbezit. Lepuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekeres verovert de bal door een tackle van achteren. Szekeres draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Joób heeft problemen om de bal te vangen. Mikhárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhárdi passt de bal met de wreef. Szekeres rent richting de bal. Szekeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - Sheriff Tiraspol 2:0

77e minuut.
Lendvai is nu in balbezit. Szovják is nu in balbezit. Szovják probeert naar een medespeler te passen. Császi is nu in balbezit. Császi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - Sheriff Tiraspol 2:1

87e minuut.
Glós rent richting de bal. Glós speelt de bal door. Klungelig pakt Szekeres de bal. Mikhárdi is nu in balbezit. Mikhárdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 42%, Sheriff Tiraspol 58%.
KecsoFC - Sheriff Tiraspol 2:1