Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szentendre SE KecsoFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
Havrán met de inworp. Mikhárdi is nu in balbezit. Szánthó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikhárdi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikhárdi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Nemcsik probeert wanhopig de bal te grijpen. Mikhárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhárdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Somló heeft problemen om de bal te vangen. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz geeft de bal voor. Dzsudzsák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Herczegfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Siket verovert de bal door een tackle van achteren. Siket passt de bal in één keer door. Sike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Havrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szánthó rent richting de bal. Mikhárdi begaat een overtreding. Mikhárdi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Herczegfalvi is nu in balbezit. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket met een sublieme pass. Sike is nu in balbezit. Sike schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - KecsoFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szentendre SE 73%, KecsoFC 27%.
Szentendre SE - KecsoFC 1:0

48e minuut.
Fődi met een sublieme pass. Alföldi geeft de bal voor. Zékány kan de bal niet met de borst controleren. Szekeres rent richting de bal. Szekeres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nemcsik trapt de bal weg van het doel. Inworp. Dzsudzsák met de inworp. Mikhárdi is nu in balbezit. Mikhárdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bilicz onderschept slim de pass. Bilicz geeft de bal voor. Havrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike verovert de bal door een tackle van achteren. Sike draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szathmári rent richting de bal. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári begaat een overtreding. Bornemissza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bornemissza kan niet meer verder spelen. Debreczeni komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Havrán met een sublieme pass. Mikhárdi rent richting de bal. Sági legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikhárdi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mikhárdi kan niet meer verder spelen. Kozarek komt het veld opgelopen. Szekeres legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szentendre SE - KecsoFC 1:1

73e minuut.
Császár onderschept slim de pass. Császár geeft een hoge lob. Szekeres is nu in balbezit. Kozarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - KecsoFC 1:2

82e minuut.
Zékány rent richting de bal. Kozarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zékány zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zékány moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zékány schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kozarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herczegfalvi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fődi met een sublieme pass. Siket is nu in balbezit. Siket schiet op doel. Havrán probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szentendre SE - KecsoFC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szentendre SE 63%, KecsoFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szentendre SE - KecsoFC 2:2