Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hegykő FC real matild
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Filep passt de bal zonder na te denken. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal in één keer door. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - real matild 1:0

6e minuut.
Klausz probeert de bal aan de voet te houden. Cseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseri verovert de bal door een tackle van achteren. Cseri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cserba trapt de bal weg. Klausz kopt de bal weg. Daar is Karácsonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - real matild 2:0

19e minuut.
Filep verovert de bal door een tackle van achteren. Filep speelt de bal door. Liszek is nu in balbezit. Cseri verovert de bal door een tackle van achteren. Cseri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 54%, real matild 46%.
Hegykő FC - real matild 2:0

48e minuut.
Peresztegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosta neemt de hoekschop. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - real matild 3:0

55e minuut.
Latinovics geeft een hoge lob. Liszek kan de bal niet met de borst controleren. Liszek met een sublieme pass. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cseri heeft problemen om de bal te vangen. Klárik rent richting de bal. Klárik met een sublieme pass. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Cserba bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Meszesán is nu in balbezit. Meszesán probeert naar een medespeler te passen. Farkasházy rent richting de bal. Liszek verovert de bal door een tackle van achteren. Liszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Báder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klausz rent richting de bal. Klausz passt de bal in één keer door. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cserba met een harde bal richting middenveld. Cseri heeft problemen om de bal te vangen. Klausz kopt de bal weg. Kenesei heeft problemen om de bal te vangen. Kenesei schiet op doel. Cserba bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Klausz de bal onder controle te krijgen. Klárik is nu in balbezit. Klárik passt de bal in één keer door. Daar is Klausz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 28%, real matild 72%.
Hegykő FC - real matild 3:0