Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kifli ufhcsTC
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten weak
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Takátsy geeft een lange en hoge pass. Deutsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pozzaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Seres trapt de bal weg. Sajó kopt de bal weg. Klungelig pakt Delflaesse de bal. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi schiet op doel. Pozzaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal in één keer door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Emődi passt de bal in één keer door. Kusek geeft de bal voor. Klungelig pakt Fogl de bal. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Cigány probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Emődi passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - ufhcsTC 0:1

35e minuut.
Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli passt de bal met de wreef. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. Seres bokst de bal weg.

39e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lelesz de bal onder controle te krijgen. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kifli 57%, ufhcsTC 43%.
FK Kifli - ufhcsTC 0:1

47e minuut.
Cojocaru geeft de bal voor. Cigány kopt de bal weg. Inworp. Cojocaru met een snelle inworp. Ojeda geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nəzirli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - ufhcsTC 0:2

48e minuut.
Daar is Darvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darvas met een sublieme pass. Klungelig pakt Lelesz de bal. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Sajó de bal. Cojocaru is nu in balbezit. Colţan speelt de bal door. Daar is Nəzirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - ufhcsTC 0:3

66e minuut.
Fogl geeft een hoge lob. Daar is Deutsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch met een sublieme pass. Pálfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Pálfalvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mizda heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - ufhcsTC 0:4

70e minuut.
Pilay geeft een hoge lob. Inworp. Takátsy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Mizda heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cigány de bal. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - ufhcsTC 0:5

74e minuut.
Pálfalvi met een sublieme pass. Klungelig pakt Cojocaru de bal. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Seres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Pilay de bal. Leszaniuk geeft een lange en hoge pass. Nəzirli kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Seres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - ufhcsTC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kifli 63%, ufhcsTC 37%.
FK Kifli - ufhcsTC 0:6