Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufhcsTC FK Kifli
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Darvas passt de bal met de wreef. Takátsy is nu in balbezit. Takátsy geeft een hoge lob. Sajó kopt de bal weg. Hotoleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Takátsy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amado. Takátsy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lelesz met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cigány onderschept slim de pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Seres bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pilay trapt de bal weg van het doel. Ardolino kopt de bal weg. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ardolino met een snelle inworp. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Seres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sajó rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft de bal voor. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch passt de bal zonder na te denken. Leszaniuk speelt de bal door. Takátsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Takátsy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ardolino geeft een hoge lob. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lelesz probeert naar een medespeler te passen. Sajó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nəzirli de bal. Cigány is nu in balbezit. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli schiet op doel. Seres bokst de bal weg.

39e minuut.
Pálfalvi probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse is nu in balbezit. Delflaesse geeft de bal voor. Nəzirli kan de bal niet met de borst controleren. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Seres bokst de bal weg.

42e minuut.
Sajó rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal in één keer door. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Ojeda probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 47%, FK Kifli 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ufhcsTC - FK Kifli 0:0

49e minuut.
Mizda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda geeft de bal voor. Nəzirli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Emődi speelt de bal door. Amado rent richting de bal. Amado passt de bal met de wreef. Emődi geeft een hoge lob. Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pilay geeft een hoge lob. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal met de wreef. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Seres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - FK Kifli 1:0

74e minuut.
Fogl rent richting de bal. Ardolino verovert de bal door een tackle van achteren. Ardolino met een sublieme pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Emődi onderschept slim de pass. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan begaat een overtreding. Colţan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sajó probeert naar een medespeler te passen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda met een sublieme pass. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan geeft de bal voor. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - FK Kifli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 46%, FK Kifli 54%.
ufhcsTC - FK Kifli 2:0