Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball Sheriff Tiraspol
352 Tactiek ,
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Lepuga kopt de bal weg. Ferling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferling de bal onder controle te krijgen. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weisz heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier geeft de bal voor. Lepuga probeert de bal met de borst te controleren. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lepuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Joób de bal. Karaszewski speelt de bal door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel. Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 2:0

18e minuut.
Casas passt de bal zonder na te denken. Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. Battista met een sublieme pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Goreffi heeft problemen om de bal te vangen. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 3:0

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gubán trapt de bal weg. Casas kopt de bal weg. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferling rent richting de bal. Dürmeier onderschept slim de pass. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Battista neemt de hoekschop. Dürmeier kopt de bal weg. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 19%, Sheriff Tiraspol 81%.
37gumball - Sheriff Tiraspol 4:0

52e minuut.
Gubán speelt de bal door. Bruzdewicz kopt de bal weg. Goreffi heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Weisz is nu in balbezit. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski passt de bal met de wreef. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 5:0

57e minuut.
Dürmeier met een sublieme pass. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferling de bal onder controle te krijgen. Lepuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 6:0

66e minuut.
Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier passt de bal in één keer door. Casas met een sublieme pass. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada geeft een lange en hoge pass. Gubán bokst de bal weg. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 7:0

69e minuut.
Weisz is nu in balbezit. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Karaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dürmeier heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 8:0

75e minuut.
Battista geeft een hoge lob. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Lepuga kopt de bal weg. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aydın probeert naar een medespeler te passen. Szovják rent richting de bal. Szovják probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Battista geeft een lange en hoge pass. ceratto heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Lepuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gubán met een harde bal richting middenveld. Battista kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferling de bal. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 9:0

89e minuut.
Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi onderschept slim de pass. Goreffi speelt de bal door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Gubán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 20%, Sheriff Tiraspol 80%.
37gumball - Sheriff Tiraspol 9:0