Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hegykő FC Szentendre SE
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Liszek geeft een hoge lob. Vargha kopt de bal weg. Daar is Debreczeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kenesei rent richting de bal. Met opzet legt Debreczeni zijn tegenspeler op de grond. Kenesei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klausz met een snel genomen vrije trap. Rosta rent richting de bal. Szánthó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosta raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Klárik neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Szentendre SE 1:0

18e minuut.
Klausz kopt de bal weg. Kenesei is nu in balbezit. Daar is Kenesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Szentendre SE 2:0

21e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik onderschept slim de pass. Klárik geeft de bal voor. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. Nemcsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Liszek rent richting de bal. Liszek probeert naar een medespeler te passen. Kenesei is nu in balbezit. Vargha is nu in balbezit. Vargha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Siket onderschept slim de pass. Siket passt de bal met de wreef. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Nemcsik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Szentendre SE 3:0

35e minuut.
Siket geeft een hoge lob. Császár bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Császár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siket neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Szentendre SE 3:1

36e minuut.
Császár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz speelt de bal door. Gujdár heeft problemen om de bal te vangen. Dubecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Klárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilicz onderschept slim de pass. Klausz is nu in balbezit. Klárik rent richting de bal. Klárik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vargha verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik is nu in balbezit. Klárik met een sublieme pass. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vargha geeft een lange en hoge pass. Császár rent richting de bal. Császár met een sublieme pass. Sike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 39%, Szentendre SE 61%.
Hegykő FC - Szentendre SE 3:1

48e minuut.
Siket onderschept slim de pass. Siket passt de bal met de wreef. Szoboszlai is nu in balbezit. Sike rent richting de bal. Sike haalt uit met een fantastische trap. Dubecz bokst de bal weg.

59e minuut.
Kenesei speelt de bal door. Klárik rent richting de bal. Kenesei is nu in balbezit. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik haalt uit met een fantastische trap. Nemcsik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klárik speelt de bal door. Daar is Somló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha geeft een lange en hoge pass. Somló probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Meszesán kopt de bal weg. Kenesei is nu in balbezit. Klárik is nu in balbezit. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Liszek heeft problemen om de bal te vangen. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz passt de bal in één keer door. Sike is nu in balbezit. Sike schiet op doel. Dubecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hegykő FC - Szentendre SE 3:2

76e minuut.
Liszek probeert naar een medespeler te passen. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal met de wreef. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kenesei rent richting de bal. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Nemcsik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szánthó heeft problemen om de bal te vangen. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz geeft een lange en hoge pass. Rosta rent richting de bal. Rosta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hegykő FC 44%, Szentendre SE 56%.
Hegykő FC - Szentendre SE 3:2