Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szentendre SE Hegykő FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Császár met een snelle inworp. Siket is nu in balbezit. Siket haalt uit met een fantastische trap. Sike springt en kopt de bal. Dubecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - Hegykő FC 1:0

4e minuut.
Latinovics is nu in balbezit. Latinovics geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fődi met de inworp. Siket geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klárik onderschept slim de pass. Klárik geeft een hoge lob. Bornemissza heeft problemen om de bal te vangen. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klárik rent richting de bal. Klárik passt de bal zonder na te denken. Zékány rent richting de bal. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szentendre SE - Hegykő FC 1:1

27e minuut.
Siket rent richting de bal. Siket passt de bal met de wreef. Klausz is nu in balbezit. Sike onderschept slim de pass. Sike haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klárik speelt de bal door. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Zékány is nu in balbezit. Kenesei onderschept slim de pass. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szentendre SE 54%, Hegykő FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szentendre SE - Hegykő FC 1:1

62e minuut.
Klárik heeft problemen om de bal te vangen. Kenesei rent richting de bal. Zékány rent richting de bal. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - Hegykő FC 1:2

70e minuut.
Vargha met een sublieme pass. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik met een sublieme pass. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. Nemcsik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Liszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket passt de bal met de wreef. Kenesei rent richting de bal. Kenesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kenesei passt de bal met de wreef. Klárik is nu in balbezit. Bilicz is nu in balbezit. Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - Hegykő FC 1:3

89e minuut.
Klárik rent richting de bal. Kenesei is nu in balbezit. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szentendre SE - Hegykő FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szentendre SE 56%, Hegykő FC 44%.
Szentendre SE - Hegykő FC 1:4