Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KecsoFC real matild
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Farkasházy is nu in balbezit. Kozarek onderschept slim de pass. Kozarek met een sublieme pass. Klungelig pakt Szekeres de bal. Szekeres draait met de bal, schiet en ... Báló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - real matild 1:0

15e minuut.
Szekeres rent richting de bal. Kozarek rent richting de bal. Szekeres is nu in balbezit. Kozarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek haalt uit met een fantastische trap. Báló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Filep heeft problemen om de bal te vangen. Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák passt de bal zonder na te denken. Szekeres rent richting de bal. Szekeres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári passt de bal zonder na te denken. Szekeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek is nu in balbezit. Kozarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szekeres is nu in balbezit. Kozarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dzsudzsák de bal. Dzsudzsák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - real matild 2:0

40e minuut.
Karácsonyi passt de bal in één keer door. Cseri is nu in balbezit. Cseri passt de bal zonder na te denken. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Báder probeert naar een medespeler te passen. Cseri rent richting de bal. Cseri passt de bal in één keer door. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 28%, real matild 72%.
KecsoFC - real matild 2:0

56e minuut.
Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári geeft de bal voor. Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - real matild 3:0

58e minuut.
Cseri geeft een lange en hoge pass. Dzsudzsák kopt de bal weg. Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekeres is nu in balbezit. Szekeres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Filep geeft een hoge lob. Dzsudzsák geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi heeft problemen om de bal te vangen. Szekeres is nu in balbezit. Szekeres draait met de bal, schiet en ... Báló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szekeres rent richting de bal. Szekeres haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KecsoFC - real matild 4:0

85e minuut.
Dzsudzsák onderschept slim de pass. Dzsudzsák speelt de bal door. Szekeres is nu in balbezit. Szekeres draait met de bal, schiet en ... Peresztegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KecsoFC 24%, real matild 76%.
KecsoFC - real matild 4:0