Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball FK Kifli
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 19.9
goed Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Battista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - FK Kifli 1:0

11e minuut.
Inworp. Lousada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lousada zal de hoekschop nemen. Seres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Lelesz de bal. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi passt de bal in één keer door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cigány rent richting de bal. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier geeft een hoge lob. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lousada met een snelle inworp. Klungelig pakt Goreffi de bal. Goreffi geeft een lange en hoge pass. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Battista rent richting de bal. Battista probeert naar een medespeler te passen. Aydın speelt de bal door. Takátsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Takátsy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 34%, FK Kifli 66%.
37gumball - FK Kifli 1:0

56e minuut.
Fossé probeert naar een medespeler te passen. Battista is nu in balbezit. Battista speelt de bal door. Dürmeier heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Seres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier geeft een hoge lob. Mizda kan de bal niet met de borst controleren. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - FK Kifli 2:0

67e minuut.
Fossé geeft de bal voor. Klungelig pakt Mizda de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lousada neemt de hoekschop. Dürmeier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - FK Kifli 3:0

71e minuut.
Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Mizda bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi onderschept slim de pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Seres bokst de bal weg. Daar is Goreffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fossé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dürmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigány legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dürmeier raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaszewski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - FK Kifli 4:0

78e minuut.
Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier passt de bal zonder na te denken. Karaszewski rent richting de bal. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Mizda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Battista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dürmeier geeft een hoge lob. Karaszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - FK Kifli 5:0

83e minuut.
Battista rent richting de bal. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Battista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battista geeft een lange en hoge pass. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier geeft een lange en hoge pass. Rákos rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 21%, FK Kifli 79%.
37gumball - FK Kifli 5:0