Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kifli 37gumball
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Bruzdewicz met een sublieme pass. Daar is Goreffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goreffi speelt de bal door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Fossé kopt de bal weg. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier passt de bal met de wreef. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:1

11e minuut.
Darvas heeft problemen om de bal te vangen. Fossé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé met een sublieme pass. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:2

12e minuut.
Pálfalvi speelt de bal door. Darvas is nu in balbezit. Goreffi rent richting de bal. Goreffi draait met de bal, schiet en ... Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:3

14e minuut.
Mizda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lousada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fossé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lousada passt de bal in één keer door. Bruzdewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fogl met de inworp. Sajó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fossé. Fossé krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dürmeier rent richting de bal. Fogl is nu in balbezit. Dürmeier onderschept slim de pass. Dürmeier geeft de bal voor. Karaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Seres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Battista is nu in balbezit. Battista passt de bal in één keer door. Goreffi rent richting de bal. Goreffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:4

40e minuut.
Cigány kopt de bal weg. Daar is Fossé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossé passt de bal zonder na te denken. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:5

45e minuut.
Battista speelt de bal door. Klungelig pakt Cigány de bal. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kifli 76%, 37gumball 24%.
FK Kifli - 37gumball 0:5

52e minuut.
Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz speelt de bal door. Goreffi speelt de bal door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Goreffi heeft problemen om de bal te vangen. Goreffi passt de bal in één keer door. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel. Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:6

56e minuut.
Mizda kopt de bal weg. Goreffi is nu in balbezit. Klungelig pakt Dürmeier de bal. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mizda trapt de bal weg. Inworp. Lousada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goreffi probeert de bal met de borst te controleren. Goreffi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada geeft een hoge lob. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Seres bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lousada neemt de hoekschop. Goreffi heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cigány de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Battista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karaszewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Seres trapt de bal weg van het doel. Battista kopt de bal weg. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:7

70e minuut.
Klungelig pakt Lelesz de bal. Lousada geeft de bal voor. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier schiet op doel. Seres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Goreffi probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier passt de bal met de wreef. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:8

80e minuut.
Bruzdewicz kopt de bal weg. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier onderschept slim de pass. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi schiet op doel. Seres bokst de bal weg. Goreffi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kifli - 37gumball 0:9

84e minuut.
Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Battista rent richting de bal. Battista passt de bal zonder na te denken. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Seres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kifli 81%, 37gumball 19%.
FK Kifli - 37gumball 0:9