Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufhcsTC Sheriff Tiraspol
451 Tactiek ,
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Joób probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emődi speelt de bal door. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nəzirli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferling de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ojeda neemt de hoekschop. Nəzirli springt en kopt de bal. Gubán bokst de bal weg.

10e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. Ferling rent richting de bal. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kusek verovert de bal door een tackle van achteren. Kusek geeft de bal voor. Nəzirli krijgt zijn hoofd ertegen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Delflaesse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru geeft de bal voor. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Sheriff Tiraspol 1:0

37e minuut.
Nəzirli is nu in balbezit. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli rent richting de bal. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
ceratto rent richting de bal. ceratto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusek met de inworp. Ojeda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 43%, Sheriff Tiraspol 57%.
ufhcsTC - Sheriff Tiraspol 1:0

48e minuut.
ceratto geeft een lange en hoge pass. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal in één keer door. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Emődi rent richting de bal. Emődi geeft de bal voor. Ferling probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Daar is Ferling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Sheriff Tiraspol 2:0

58e minuut.
ceratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal in één keer door. Daar is Nəzirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Sheriff Tiraspol 3:0

59e minuut.
Lendvai rent richting de bal. Emődi onderschept slim de pass. Weisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weisz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Colţan geeft een hoge lob. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Cojocaru kopt de bal weg. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nəzirli rent richting de bal. Ferling geeft de bal voor. Ojeda probeert de bal aan de voet te houden. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Sheriff Tiraspol 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 34%, Sheriff Tiraspol 66%.
ufhcsTC - Sheriff Tiraspol 4:0