Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol ufhcsTC
, Tactiek 451
38% Balbezit 62%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.2 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten weak
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Weisz rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal met de wreef. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft de bal voor. Weisz probeert de bal aan de voet te houden. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ferling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferling geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cojocaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda geeft een hoge lob. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Ferling heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:1

28e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Ferling is nu in balbezit. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli schiet op doel. Gubán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cojocaru geeft een hoge lob. Daar is Ferling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weisz rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Joób probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda speelt de bal door. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 68%, ufhcsTC 32%.
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:2

47e minuut.
Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru geeft een hoge lob. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:3

52e minuut.
Pilay geeft de bal voor. Nəzirli is nu in balbezit. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Leszaniuk passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda speelt de bal door. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ojeda passt de bal zonder na te denken. Daar is Császi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan maakt een afschuwelijke overtreding. Colţan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk geeft een hoge lob. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kasza passt de bal met de wreef. Emődi geeft een lange en hoge pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:4

77e minuut.
Emődi verovert de bal door een tackle van achteren. Emődi geeft een lange en hoge pass. Nəzirli kopt de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 49%, ufhcsTC 51%.
Sheriff Tiraspol - ufhcsTC 0:5