Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc Pécsi MFC
Tuti Tactiek Sajat
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Tuskán trapt de bal weg. Teodorovici kan de bal niet met de borst controleren. Teodorovici passt de bal met de wreef. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel. Zrínyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 1:0

10e minuut.
Faruq probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 2:0

11e minuut.
Kozarek is nu in balbezit. Kozarek geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Avesani passt de bal zonder na te denken. Faruq is nu in balbezit. Faruq met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 3:0

19e minuut.
Avesani kopt de bal weg. Szolnoki rent richting de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 4:0

23e minuut.
Zrínyi met een harde bal richting middenveld. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Daar is Szolnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolnoki passt de bal in één keer door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 5:0

29e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Biedrzycki probeert naar een medespeler te passen. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 6:0

31e minuut.
Víg rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi bokst de bal weg.

34e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq passt de bal zonder na te denken. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szolnoki geeft een hoge lob. Ochetan kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Biedrzycki geeft een hoge lob. Avesani is nu in balbezit. Révfi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Révfi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Révfi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Avesani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avesani met een snel genomen vrije trap. Tuskán kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo met een sublieme pass. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Faruq is nu in balbezit. Faruq passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 21%, Pécsi MFC 79%.
julla fc - Pécsi MFC 7:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercier met een snelle inworp. Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani geeft de bal voor. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 8:0

53e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Daar is Serdült, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici speelt de bal door. Klungelig pakt Faruq de bal. Faruq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 9:0

56e minuut.
Biedrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Faruq rent richting de bal. Faruq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 10:0

58e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Teodorovici speelt de bal door. Avesani met een sublieme pass. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Zrínyi bokst de bal weg. Paal!

60e minuut.
Əkbərov geeft een hoge lob. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolnoki rent richting de bal. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tuskán trapt de bal weg van het doel. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szolnoki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tuskán ... Strafschop! Tuskán krijgt een gele kaart. Szolnoki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawryś neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Avesani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gawryś de bal onder controle te krijgen. Gawryś passt de bal met de wreef. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 11:0

65e minuut.
Avesani rent richting de bal. Avesani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 12:0

66e minuut.
Králik rent richting de bal. Králik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kozarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal met de wreef. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi bokst de bal weg.

74e minuut.
Szolnoki speelt de bal door. Faruq is nu in balbezit. Faruq passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 13:0

76e minuut.
Szolnoki rent richting de bal. Avesani rent richting de bal. Avesani met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Biedrzycki de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kozarek kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici geeft de bal voor. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 14:0

78e minuut.
Faruq speelt de bal door. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek rent richting de bal. Faruq verovert de bal door een tackle van achteren. Faruq schiet op doel. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 15:0

83e minuut.
Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 16:0

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zrínyi niet meer kan verder spelen. Luketics komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Egerszegi heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tuskán ... Strafschop! Tuskán krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gawryś raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawryś kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Pécsi MFC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 16%, Pécsi MFC 84%.
julla fc - Pécsi MFC 17:0