Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monor SE Csüggedés
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Szőke passt de bal zonder na te denken. Tereny geeft een lange en hoge pass. Stohl rent richting de bal. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sáfár passt de bal in één keer door. Matkó geeft de bal voor. Meszesán kan de bal niet met de borst controleren. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csüggedés 1:0

28e minuut.
Ladó rent richting de bal. Pogány onderschept slim de pass. Pogány probeert naar een medespeler te passen. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csüggedés 2:0

32e minuut.
Tereny is nu in balbezit. Tereny passt de bal in één keer door. Stohl is nu in balbezit. Koplárovics verovert de bal door een tackle van achteren. Koplárovics met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csüggedés 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 41%, Csüggedés 59%.
Monor SE - Csüggedés 3:0

75e minuut.
Koplárovics passt de bal in één keer door. Pogány rent richting de bal. Perényi maakt een afschuwelijke overtreding. Perényi krijgt een gele kaart. Pogány raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pogány kan niet meer verder spelen. Antall komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi verovert de bal door een tackle van achteren. Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 52%, Csüggedés 48%.
Monor SE - Csüggedés 3:0