Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Csüggedés
új Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Rybicki met een snelle inworp. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 1:0

5e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Meszesán heeft problemen om de bal te vangen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 2:0

7e minuut.
Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 3:0

9e minuut.
Böő speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łabuś met een snelle inworp. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 4:0

12e minuut.
Böő probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Łabuś met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi onderschept slim de pass. Perényi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rybicki de bal. Rybicki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Polonkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Łabuś geeft een lange en hoge pass. Polonkai speelt de bal door. Carbonell kopt de bal weg. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Perényi de bal. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Polonkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 5:0

30e minuut.
Buitenspel voor Yörükoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Polonkai neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Ladó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Polonkai bokst de bal weg. Pulay is nu in balbezit. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Perényi geeft de bal voor. Inworp. Rybicki met een snelle inworp. Carbonell geeft de bal voor. Charlet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 6:0

33e minuut.
Klungelig pakt Palshikar de bal. Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Ladó rent richting de bal. Ladó geeft een lange en hoge pass. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulay de bal. Pulay met een sublieme pass. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perényi heeft problemen om de bal te vangen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 7:0

41e minuut.
Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Charlet geeft een hoge lob. Daar is Ladó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 8:0

44e minuut.
Rybicki passt de bal in één keer door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Perényi maakt een afschuwelijke overtreding. Perényi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 18%, Csüggedés 82%.
Csonttörők - Csüggedés 8:0

47e minuut.
Perényi trapt de bal weg. Rybicki kopt de bal weg. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Charlet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stohl de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal met de wreef. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Polonkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Polonkai trapt de bal weg. Inworp. Łabuś met een snelle inworp. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán geeft een hoge lob. Révész kopt de bal weg. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Polonkai met een harde bal richting middenveld. Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Polonkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kárász rent richting de bal. Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu springt en kopt de bal. Polonkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 9:0

65e minuut.
Łabuś geeft de bal voor. Yörükoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ladó. Ladó krijgt een gele kaart. Yörükoğlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yörükoğlu kan niet meer verder spelen. Ben Barek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pulay geeft de bal voor. Inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Charlet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 10:0

67e minuut.
Łabuś rent richting de bal. Łabuś passt de bal met de wreef. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Polonkai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 11:0

69e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell speelt de bal door. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 12:0

72e minuut.
Ladó geeft een lange en hoge pass. Łabuś heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś speelt de bal door. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 13:0

74e minuut.
Thioub geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szanyó de bal onder controle te krijgen. Łabuś met een sublieme pass. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 14:0

77e minuut.
Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś geeft de bal voor. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Stohl heeft problemen om de bal te vangen. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal in één keer door. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. De bal raakt de paal. Charlet geeft de bal voor. Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki passt de bal in één keer door. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 15:0

89e minuut.
Inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Carbonell de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Ben Barek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szanyó is nu in balbezit. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell speelt de bal door. Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. Polonkai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Csüggedés 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 12%, Csüggedés 88%.
Csonttörők - Csüggedés 16:0