Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csüggedés Pécsi MFC
Normal Tactiek Sajat
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Bóta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Egerszegi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egerszegi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Víg rent richting de bal. Perényi onderschept slim de pass. Víg verovert de bal door een tackle van achteren. Víg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mizsér heeft problemen om de bal te vangen. Biedrzycki is nu in balbezit. Biedrzycki passt de bal in één keer door. Víg is nu in balbezit. Víg draait met de bal, schiet en ... Polonkai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Balus verovert de bal door een tackle van achteren. Balus speelt de bal door. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg is nu in balbezit. Víg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polonkai trapt de bal weg. Stohl kopt de bal weg. Balus rent richting de bal. Balus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Polonkai trapt de bal weg van het doel. Stohl kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Meszesán de bal onder controle te krijgen. Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg draait met de bal, schiet en ... Polonkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csüggedés 56%, Pécsi MFC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csüggedés - Pécsi MFC 0:0

65e minuut.
Révfi met een snelle inworp. Gedó met een sublieme pass. Révész rent richting de bal. Biedrzycki onderschept slim de pass. Biedrzycki geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ladó rent richting de bal. Ladó passt de bal zonder na te denken. Bóta rent richting de bal. Bóta draait met de bal, schiet en ... Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Perényi is nu in balbezit. Perényi geeft een hoge lob. Révfi kopt de bal weg. Gedó rent richting de bal. Gedó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Szanyó onderschept slim de pass. Szanyó passt de bal zonder na te denken. Tuskán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csüggedés 50%, Pécsi MFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csüggedés - Pécsi MFC 0:0