Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Monor SE
új Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 19.1
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Charlet geeft de bal voor. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Charlet rent richting de bal. Charlet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szirmay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybicki zal de hoekschop nemen. Charlet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 1:0

5e minuut.
Łabuś passt de bal met de wreef. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft de bal voor. Serényi probeert naar een medespeler te passen. Łabuś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 2:0

8e minuut.
Matkó kopt de bal weg. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Łabuś speelt de bal door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Palshikar geeft een hoge lob. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Charlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szirmay geeft de bal voor. Daar is Pogány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło geeft de bal voor. Charlet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 3:0

18e minuut.
Renuka rent richting de bal. Renuka geeft een hoge lob. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Szirmay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 4:0

22e minuut.
Palshikar controleert de bal met de borst. Rybicki met een sublieme pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Łabuś geeft de bal voor. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 5:0

29e minuut.
Palshikar probeert de bal met de borst te controleren. Palshikar geeft een hoge lob. Charlet kopt de bal weg. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Serényi trapt de bal weg. Pogány kopt de bal weg. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Serényi bokst de bal weg. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 6:0

40e minuut.
Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu met een sublieme pass. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet schiet op doel. Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 23%, Monor SE 77%.
Csonttörők - Monor SE 7:0

50e minuut.
Charlet geeft een hoge lob. Szirmay heeft problemen om de bal te vangen. Szirmay geeft een hoge lob. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sáfár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet rent richting de bal. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 8:0

59e minuut.
Renuka probeert de bal aan de voet te houden. Rybicki speelt de bal door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 9:0

60e minuut.
Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Charlet de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 10:0

66e minuut.
Carbonell passt de bal in één keer door. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Serényi met een harde bal richting middenveld. Matkó kopt de bal weg. Łabuś speelt de bal door. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serényi met een harde bal richting middenveld. Rybicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybicki geeft een hoge lob. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Zioło de bal. Zioło geeft een hoge lob. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 11:0

74e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet passt de bal in één keer door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 12:0

76e minuut.
Palshikar speelt de bal door. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 13:0

78e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. Popol kopt de bal weg. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 14:0

84e minuut.
Serényi met een harde bal richting middenveld. B. Tóth kopt de bal weg. Łabuś geeft de bal voor. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Monor SE 15:0

86e minuut.
Matkó is nu in balbezit. Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki met een sublieme pass. Charlet rent richting de bal. Charlet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor. Charlet krijgt zijn hoofd ertegen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 19%, Monor SE 81%.
Csonttörők - Monor SE 15:0