Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.25 [del]
  • Stadion: B
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15318
Sikoku Fc Szunyi
bt Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 16.5
uitstekend Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Becser met een harde bal richting middenveld. Naruoka kopt de bal weg. Sakurai is nu in balbezit. Sakurai schiet op doel. Becser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 1:0

8e minuut.
Miura speelt de bal door. Klungelig pakt Sakurai de bal. Sakurai met een sublieme pass. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Becser met een harde bal richting middenveld. Naruoka kopt de bal weg. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 2:0

19e minuut.
Najeeb heeft problemen om de bal te vangen. Najeeb passt de bal met de wreef. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Naruoka passt de bal zonder na te denken. Najeeb rent richting de bal. Najeeb passt de bal in één keer door. Sakurai heeft problemen om de bal te vangen. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mélykúti geeft een lange en hoge pass. Sakurai is nu in balbezit. Sakurai passt de bal zonder na te denken. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pálfi passt de bal met de wreef. Svéda kan de bal niet met de borst controleren. Naruoka is nu in balbezit. Sakurai is nu in balbezit. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 25%, Fc Szunyi 75%.
Sikoku - Fc Szunyi 3:0

46e minuut.
Lakat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Svéda de bal. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai draait met de bal, schiet en ... Becser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 4:0

49e minuut.
Oniki passt de bal zonder na te denken. Miura bereikt de bal nog maar net als eerste. Miura probeert naar een medespeler te passen. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai draait met de bal, schiet en ... Becser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 5:0

55e minuut.
Klungelig pakt Mélykúti de bal. Mélykúti geeft een hoge lob. Naruoka met een sublieme pass. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakurai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 6:0

57e minuut.
Tanigaki geeft een hoge lob. Sakurai kopt de bal weg. Najeeb rent richting de bal. Najeeb heeft problemen om de bal te vangen. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Fc Szunyi 7:0

61e minuut.
Naruoka met een snelle inworp. Miura is nu in balbezit. Pálfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naruoka komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mező kopt de bal weg. McKinnon met een sublieme pass. Mező is nu in balbezit. Daðason onderschept slim de pass. Daðason geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Miura onderschept slim de pass. Nonnason geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sakurai de bal onder controle te krijgen. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb haalt uit met een fantastische trap. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Déry geeft een lange en hoge pass. Nonnason kopt de bal weg. Naruoka probeert de bal met de borst te controleren. Naruoka geeft een hoge lob. Sakurai krijgt zijn hoofd ertegen. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Matheisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mező de bal. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb geeft de bal voor. Sakurai maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz geeft een lange en hoge pass. Daðason kopt de bal weg. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Miura onderschept slim de pass. Svéda is nu in balbezit. Pálfi rent richting de bal. Miura bereikt de bal nog maar net als eerste. Miura geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 17%, Fc Szunyi 83%.
Sikoku - Fc Szunyi 7:0