Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team AC Dömsöd
442 - ??? Tactiek misu
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Bacanović met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes speelt de bal door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Biempica bokst de bal weg.

13e minuut.
Høiseth rent richting de bal. Sambor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Høiseth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Høiseth met een snel genomen vrije trap. Kamilov probeert de bal met de borst te controleren. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Kłopotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Widuch onderschept slim de pass. Widuch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vulpe controleert de bal met de borst. Vulpe passt de bal in één keer door. Kamilov rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Kłopotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - AC Dömsöd 1:0

23e minuut.
Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov met een sublieme pass. Boselli rent richting de bal. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Biempica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Avşar is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu passt de bal met de wreef. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - AC Dömsöd 2:0

28e minuut.
Vulpe geeft de bal voor. Bacanović met een sublieme pass. Widuch met een sublieme pass. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Biempica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chatzimikes rent richting de bal. Vlaicu rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 55%, AC Dömsöd 45%.
Stoke Football Team - AC Dömsöd 2:0

49e minuut.
Bacanović probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Vlaicu begaat een overtreding. Vlaicu krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Vlaicu passt de bal met de wreef. Yatıran kan de bal niet met de borst controleren. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Yatıran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Biempica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal zonder na te denken. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - AC Dömsöd 2:1

66e minuut.
Avşar verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes is nu in balbezit. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stoke Football Team - AC Dömsöd 2:2

72e minuut.
Nəsirov geeft een hoge lob. Avşar is nu in balbezit. Avşar met een sublieme pass. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Biempica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Yatıran is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Biempica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sambor maakt een snoekduik en kopt de bal. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nəsirov neemt de hoekschop. Vlaicu kopt de bal weg. Biempica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Widuch passt de bal met de wreef. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 63%, AC Dömsöd 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stoke Football Team - AC Dömsöd 2:2