Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Football Team Bátorkatona SC
442 - ??? Tactiek 532
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 26.6
solid Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Amalberto is nu in balbezit. Madaras is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto schiet op doel. Kéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 1:0

6e minuut.
Vecsei verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsei geeft de bal voor. Vlaicu kopt de bal weg. Amalberto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maros verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kolaycı geeft de bal voor. Sorbian kopt de bal weg. Klungelig pakt Joób de bal. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boschetti zal de hoekschop nemen. Amalberto maakt een snoekduik en kopt de bal. Sorbian rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Madarász probeert naar een medespeler te passen. Bláthy rent richting de bal. Viano met een sublieme pass. Bláthy rent richting de bal. Bláthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Joób rent richting de bal. Déri onderschept slim de pass. Déri met een sublieme pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Kéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 2:0

13e minuut.
Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bláthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rohonczy rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Amalberto kopt de bal weg. Klungelig pakt Madaras de bal. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 3:0

21e minuut.
Forgács is nu in balbezit. Forgács passt de bal in één keer door. Maros is nu in balbezit. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bláthy probeert de bal aan de voet te houden. Joób rent richting de bal. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Madaras probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Kolaycı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boschetti is nu in balbezit. Boschetti geeft een lange en hoge pass. Sorbian springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 4:0

32e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri passt de bal zonder na te denken. Boschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschetti geeft de bal voor. Amalberto springt en kopt de bal. Kéri bokst de bal weg.

34e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Déri probeert de bal met de borst te controleren. Déri speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 5:0

43e minuut.
Makridis is nu in balbezit. Madarász tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makridis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlaicu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amalberto kopt de bal weg. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Kéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 30%, Bátorkatona SC 70%.
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 5:0

48e minuut.
Déri onderschept slim de pass. Déri passt de bal met de wreef. Amalberto heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 6:0

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kéri niet meer kan verder spelen. Luntz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Høiseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Sorbian met een sublieme pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Kolaycı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolaycı met een sublieme pass. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Luntz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 7:0

55e minuut.
Déri probeert naar een medespeler te passen. Forgács is nu in balbezit. Forgács speelt de bal door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Luntz trapt de bal weg. Boschetti kopt de bal weg. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 8:0

60e minuut.
Luntz met een sublieme pass. Boschetti kopt de bal weg. Daar is Maros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Viano probeert de bal met de borst te controleren. Bláthy is nu in balbezit. Viano verovert de bal door een tackle van achteren. Viano passt de bal zonder na te denken. Forgács geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 9:0

65e minuut.
Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi geeft een lange en hoge pass. Boschetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Sorbian de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Luntz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 10:0

71e minuut.
Forgács rent richting de bal. Forgács speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Luntz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 11:0

75e minuut.
Madaras kopt de bal weg. Forgács rent richting de bal. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Viano passt de bal in één keer door. Boschetti rent richting de bal. Boschetti speelt de bal door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Déri met een sublieme pass. Amalberto is nu in balbezit. Sorbian rent richting de bal. Sorbian schiet op doel. Luntz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Football Team 29%, Bátorkatona SC 71%.
Stoke Football Team - Bátorkatona SC 12:0