Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenyér Fc Stoke Football Team
Normal Tactiek 442 - ???
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Sallói met een sublieme pass. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı speelt de bal door. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vulpe is nu in balbezit. Sorbian rent richting de bal. Sorbian met een sublieme pass. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Amalberto passt de bal met de wreef. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe onderschept slim de pass. Vulpe passt de bal met de wreef. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Sorbian passt de bal in één keer door. Amalberto rent richting de bal. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Göncz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:1

19e minuut.
Bocsa rent richting de bal. Amalberto onderschept slim de pass. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Révay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:2

21e minuut.
Amalberto controleert de bal met de borst. Sallói rent richting de bal. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Révay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Forgács de bal. Høiseth is nu in balbezit. Høiseth geeft de bal voor. Daar is Amalberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Révay trapt de bal weg. Vulpe kopt de bal weg. Gajer kan de bal niet met de borst controleren. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:4

32e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Keindl verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe speelt de bal door. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Göncz rent richting de bal. Göncz geeft een hoge lob. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenyér Fc 76%, Stoke Football Team 24%.
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:5

49e minuut.
Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Sorbian is nu in balbezit. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gajer kan de bal niet met de borst controleren. Sorbian onderschept slim de pass. Daar is Sorbian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:6

61e minuut.
Sorbian onderschept slim de pass. Vulpe rent richting de bal. Vulpe passt de bal in één keer door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kőfejtő is nu in balbezit. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vulpe de bal. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Révay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:7

69e minuut.
Amalberto speelt de bal door. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe passt de bal in één keer door. Boschetti rent richting de bal. Boschetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vulpe passt de bal in één keer door. Daar is Kőfejtő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschetti is nu in balbezit. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Göncz rent richting de bal. Göncz geeft een hoge lob. Kolaycı kopt de bal weg. Klungelig pakt Sallói de bal. Vulpe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boschetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Vulpe rent richting de bal. Vulpe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:8

82e minuut.
Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiseth is nu in balbezit. Forgács geeft de bal voor. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Révay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajer met een sublieme pass. Daar is Keindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Keindl probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Forgács rent richting de bal. Forgács geeft een hoge lob. Daar is Göncz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian rent richting de bal. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:9

90e minuut.
Boschetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulpe rent richting de bal. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Göncz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenyér Fc 75%, Stoke Football Team 25%.
Kenyér Fc - Stoke Football Team 0:9