Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.26 [del]
  • Stadion: Ebek Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3044
Ebek Sándor Akadémia FC
343 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.4 gemiddelde waardering 20.2
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Company is nu in balbezit. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel. Knézy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Sándor Akadémia FC 1:0

12e minuut.
Preisinger passt de bal in één keer door. Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsey is nu in balbezit. Kölcsey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bara rent richting de bal. Bara passt de bal met de wreef. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Company heeft problemen om de bal te vangen. Csirik onderschept slim de pass. Bara onderschept slim de pass. Knézy rent richting de bal. Knézy schiet op doel. Mesterházy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Company rent richting de bal. Company haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara schiet op doel. Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Sándor Akadémia FC 2:0

30e minuut.
Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunya is nu in balbezit. Hunya passt de bal in één keer door. Company rent richting de bal. Company draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Knézy is nu in balbezit. Knézy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bara rent richting de bal. Bara passt de bal in één keer door. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company schiet op doel. Mesterházy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hunya onderschept slim de pass. Hunya probeert naar een medespeler te passen. Company speelt de bal door. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Sándor Akadémia FC 3:0

42e minuut.
Klárik met een sublieme pass. Bara rent richting de bal. Bara passt de bal met de wreef. Company heeft problemen om de bal te vangen. Company haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 35%, Sándor Akadémia FC 65%.
Ebek - Sándor Akadémia FC 3:0

48e minuut.
Company rent richting de bal. Company passt de bal in één keer door. Knézy heeft problemen om de bal te vangen. Knézy schiet op doel. Laborcz probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

49e minuut.
Rigó rent richting de bal. Bara verovert de bal door een tackle van achteren. Bara geeft een hoge lob. Company rent richting de bal. Company haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Sándor Akadémia FC 4:0

53e minuut.
Knézy kopt de bal weg. Company heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Laborcz zijn tegenspeler op de grond. Company raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolonics met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Knézy rent richting de bal. Hunya is nu in balbezit. Knézy rent richting de bal. Knézy haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Sándor Akadémia FC 5:0

85e minuut.
Bara is nu in balbezit. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy passt de bal in één keer door. Company is nu in balbezit. Company draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 27%, Sándor Akadémia FC 73%.
Ebek - Sándor Akadémia FC 5:0