Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenyér Fc AC Dömsöd
Normal Tactiek misu
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Nəsirov passt de bal in één keer door. Widuch heeft problemen om de bal te vangen. Widuch met een sublieme pass. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nəsirov met een snelle inworp. Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli onderschept slim de pass. Boselli geeft de bal voor. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:1

10e minuut.
Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Puchniarz rent richting de bal. Widuch speelt de bal door. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:2

18e minuut.
Widuch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ... Révay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:3

19e minuut.
Bocsa rent richting de bal. Widuch onderschept slim de pass. Widuch speelt de bal door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sambor rent richting de bal. Sambor speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nəsirov met een sublieme pass. Göncz rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Révay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Daar is Sambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambor speelt de bal door. Sallói rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:4

31e minuut.
Bocsa is nu in balbezit. Ladó rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. Révay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov met een sublieme pass. Widuch speelt de bal door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kőfejtő is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Révay trapt de bal weg van het doel. Žeželj kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajer de bal. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Kőfejtő bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenyér Fc 76%, AC Dömsöd 24%.
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:4

48e minuut.
Widuch speelt de bal door. Nəsirov speelt de bal door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Révay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:5

50e minuut.
Boselli passt de bal in één keer door. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Göncz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Révay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:6

52e minuut.
Boselli draait met de bal, schiet en ... Gajer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žeželj zal de hoekschop nemen. Révay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sambor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Göncz is nu in balbezit. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Boselli kopt de bal weg. Ladó is nu in balbezit. Ladó passt de bal met de wreef. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Révay trapt de bal weg van het doel. Bakó kopt de bal weg. Chatzimikes controleert de bal met de borst. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Ladó passt de bal zonder na te denken. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft de bal voor. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:7

61e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer is nu in balbezit. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli schiet op doel. Révay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:8

65e minuut.
Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:9

68e minuut.
Widuch rent richting de bal. Widuch passt de bal in één keer door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Révay trapt de bal weg. Nəsirov kopt de bal weg. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:10

74e minuut.
Widuch speelt de bal door. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli speelt de bal door. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Révay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:11

77e minuut.
Kőfejtő rent richting de bal. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov geeft de bal voor. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:12

81e minuut.
Bacanović passt de bal in één keer door. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:13

84e minuut.
Révay trapt de bal weg. Boselli kan de bal niet met de borst controleren. Ladó is nu in balbezit. Boselli onderschept slim de pass. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Boselli geeft een hoge lob. Göncz kopt de bal weg. Sambor speelt de bal door. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Révay bokst de bal weg.

88e minuut.
Boselli probeert de bal aan de voet te houden. Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft de bal voor. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Révay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenyér Fc 85%, AC Dömsöd 15%.
Kenyér Fc - AC Dömsöd 0:14