Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nagyér Fc Ebek
Normal Tactiek 343
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 26.6
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Urbányi met een sublieme pass. Daar is Zsidai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap. Udvardy bokst de bal weg. Böröczi kopt de bal weg. Bara is nu in balbezit. Bara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsidai rent richting de bal. Bara verovert de bal door een tackle van achteren. Bara geeft een lange en hoge pass. Udvardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:1

18e minuut.
Hunya is nu in balbezit. Hunya geeft een hoge lob. Daar is Ráthonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company rent richting de bal. Company haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Böröczi trapt de bal weg van het doel. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:2

25e minuut.
Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company passt de bal met de wreef. Bara rent richting de bal. Bara geeft een lange en hoge pass. Daar is Böröczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:3

27e minuut.
Szerencsi probeert de bal met de borst te controleren. Szerencsi geeft een hoge lob. Bara rent richting de bal. Bara haalt uit met een fantastische trap. Böröczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:4

30e minuut.
Martz onderschept slim de pass. Martz geeft een hoge lob. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ráthonyi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klárik rent richting de bal. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Knézy rent richting de bal. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:5

42e minuut.
Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi geeft een hoge lob. Bara is nu in balbezit. Bara haalt uit met een fantastische trap. Udvardy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 80%, Ebek 20%.
Nagyér Fc - Ebek 0:5

47e minuut.
Company probeert de bal aan de voet te houden. Kohárszky begaat een overtreding. Company is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martz wilt de vrije trap nemen. Knézy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Hunya rent richting de bal. Hunya speelt de bal door. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Szocska de bal. Knézy onderschept slim de pass. Company probeert naar een medespeler te passen. Bara rent richting de bal. Bara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Martz onderschept slim de pass. Martz passt de bal in één keer door. Knézy rent richting de bal. Knézy haalt uit met een fantastische trap. Company probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:7

75e minuut.
Sütő bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunya onderschept slim de pass. Hunya met een sublieme pass. Company rent richting de bal. Company draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kolonics probeert naar een medespeler te passen. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz geeft de bal voor. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Urbányi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bara de bal onder controle te krijgen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara is nu in balbezit. Bara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Company passt de bal met de wreef. Ráthonyi heeft problemen om de bal te vangen. Bara rent richting de bal. Bara haalt uit met een fantastische trap. Udvardy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nagyér Fc - Ebek 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nagyér Fc 73%, Ebek 27%.
Nagyér Fc - Ebek 0:8