Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebek Nagyér Fc
343 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen hopeless


8e minuut.
Harangozó met de inworp. Szocska controleert de bal met de borst. Kolonics rent richting de bal. Szocska onderschept slim de pass. Szocska geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sütő speelt de bal door. Klárik met een sublieme pass. Klungelig pakt Knézy de bal. Bara is nu in balbezit. Bara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kolonics probeert naar een medespeler te passen. Kaulics is nu in balbezit. Kontor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kontor krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hunya is nu in balbezit. Szocska rent richting de bal. Hunya begaat een overtreding. Hunya krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bara met een sublieme pass. Company is nu in balbezit. Company met een sublieme pass. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hunya speelt de bal door. Martz rent richting de bal. Martz geeft een hoge lob. Company heeft problemen om de bal te vangen. Company schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zsidai is nu in balbezit. Company onderschept slim de pass. Bara rent richting de bal. Bara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Nagyér Fc 1:0

38e minuut.
Company heeft problemen om de bal te vangen. Bara is nu in balbezit. Knézy is nu in balbezit. Company rent richting de bal. Company draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kolonics kopt de bal weg. Hunya speelt de bal door. Company is nu in balbezit. Company haalt uit met een fantastische trap. Udvardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Nagyér Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 39%, Nagyér Fc 61%.
Ebek - Nagyér Fc 2:0

47e minuut.
Knézy draait met de bal, schiet en ... Böröczi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klárik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Böröczi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martz zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Company kan de bal niet met de borst controleren. Bara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bara draait met de bal, schiet en ... Udvardy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Nagyér Fc 3:0

49e minuut.
Kolonics probeert naar een medespeler te passen. Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaulics. Kaulics krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Hunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunya passt de bal in één keer door. Knézy rent richting de bal. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kolonics rent richting de bal. Hunya is nu in balbezit. Hunya geeft een hoge lob. Company heeft problemen om de bal te vangen. Company draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal met de wreef. Urbányi is nu in balbezit. Bara onderschept slim de pass. Bara haalt uit met een fantastische trap. Udvardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Company rent richting de bal. Company passt de bal zonder na te denken. Bara is nu in balbezit. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sütő rent richting de bal. Hunya onderschept slim de pass. Hunya probeert naar een medespeler te passen. Knézy rent richting de bal. Knézy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bara onderschept slim de pass. Bara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ráthonyi de bal. Company rent richting de bal. Company haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ráthonyi speelt de bal door. Knézy rent richting de bal. Kohárszky rent richting de bal. Knézy rent richting de bal. Knézy schiet op doel. Udvardy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Company is nu in balbezit. Company passt de bal met de wreef. Bara heeft problemen om de bal te vangen. Bara haalt uit met een fantastische trap. Ráthonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klárik rent richting de bal. Klárik geeft een lange en hoge pass. Ráthonyi is nu in balbezit. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Company draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Nagyér Fc 4:0

75e minuut.
Urbányi passt de bal in één keer door. Bara rent richting de bal. Ráthonyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ráthonyi krijgt een gele kaart. Bara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klárik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebek - Nagyér Fc 5:0

81e minuut.
Bara rent richting de bal. Bara geeft een lange en hoge pass. Daar is Böröczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knézy is nu in balbezit. Knézy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hunya passt de bal in één keer door. Knézy rent richting de bal. Knézy passt de bal zonder na te denken. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Bérczy is nu in balbezit. Tornyi rent richting de bal. Tornyi geeft de bal voor. Company is nu in balbezit. Company schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebek 28%, Nagyér Fc 72%.
Ebek - Nagyér Fc 5:0