Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sándor Akadémia FC AC Dömsöd
Normal Tactiek misu
32% Balbezit 68%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch geeft de bal voor. Laborcz heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Widuch passt de bal zonder na te denken. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal met de wreef. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:1

20e minuut.
Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov met een sublieme pass. Klungelig pakt Konarzewski de bal. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Žeželj bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeželj geeft de bal voor. Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch passt de bal zonder na te denken. Daar is Konarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:2

34e minuut.
Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov speelt de bal door. Konarzewski is nu in balbezit. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Widuch speelt de bal door. Klungelig pakt Nəsirov de bal. Nəsirov passt de bal met de wreef. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:3

43e minuut.
Sambor met een sublieme pass. Widuch rent richting de bal. Widuch passt de bal in één keer door. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csirik trapt de bal weg van het doel. Žeželj kopt de bal weg. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sándor Akadémia FC 77%, AC Dömsöd 23%.
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:3

46e minuut.
Bacanović passt de bal in één keer door. Puchniarz probeert naar een medespeler te passen. Žeželj bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sambor passt de bal in één keer door. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Máj is nu in balbezit. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:4

54e minuut.
Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeželj verovert de bal door een tackle van achteren. Žeželj speelt de bal door. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal met de wreef. Boselli kan de bal niet met de borst controleren. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Widuch onderschept slim de pass. Widuch geeft een hoge lob. Konarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Mesterházy trapt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:5

74e minuut.
Nəsirov geeft de bal voor. Csirik controleert de bal met de borst. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski draait met de bal, schiet en ... Mesterházy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bacanović passt de bal zonder na te denken. Widuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch passt de bal zonder na te denken. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger haalt uit met een fantastische trap. Kłopotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Nəsirov met een snelle inworp. Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor passt de bal zonder na te denken. Boselli rent richting de bal. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Widuch met een sublieme pass. Klungelig pakt Boselli de bal. Boselli geeft een hoge lob. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Boselli passt de bal zonder na te denken. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov speelt de bal door. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Merkoçi passt de bal met de wreef. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sándor Akadémia FC 79%, AC Dömsöd 21%.
Sándor Akadémia FC - AC Dömsöd 0:5