Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szegedi Vízmű Se Stoke Football Team
Normal Tactiek 442 - ???
33% Balbezit 67%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Høiseth geeft de bal voor. Gosztola heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Balaskó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Daar is Sorbian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Déri controleert de bal met de borst. Déri geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:1

6e minuut.
Forgács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Déri rent richting de bal. Déri passt de bal met de wreef. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Déri onderschept slim de pass. Déri geeft een hoge lob. Daar is Gosztola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:2

19e minuut.
Høiseth is nu in balbezit. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiseth onderschept slim de pass. Forgács is nu in balbezit. Forgács geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Forgács passt de bal in één keer door. Widłak is nu in balbezit. Boncz begaat een overtreding. Boncz krijgt een gele kaart. Widłak raakt geblesseerd tijdens het duel. Forgács zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Widłak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Boschetti geeft een hoge lob. Forgács heeft problemen om de bal te vangen. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kajli kopt de bal weg. Kolaycı probeert naar een medespeler te passen. Teller probeert de bal aan de voet te houden. Boschetti is nu in balbezit. Boschetti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Déri rent richting de bal. Déri probeert naar een medespeler te passen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ... Balaskó bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Makridis kopt de bal weg. Csillag rent richting de bal. Forgács verovert de bal door een tackle van achteren. Forgács geeft een hoge lob. Widłak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:3

41e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Forgács rent richting de bal. Forgács passt de bal met de wreef. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Vízmű Se 77%, Stoke Football Team 23%.
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:3

47e minuut.
Forgács passt de bal in één keer door. Daar is Sorbian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian geeft de bal voor. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Forgács controleert de bal met de borst. Forgács passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Høiseth de bal. Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Boschetti met de inworp. Widłak geeft een hoge lob. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:4

55e minuut.
Sorbian kopt de bal weg. Daar is Teller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Balaskó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:5

67e minuut.
Sorbian geeft een hoge lob. Teller is nu in balbezit. Teller speelt de bal door. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:6

82e minuut.
Forgács speelt de bal door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft een hoge lob. Boschetti is nu in balbezit. Boschetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak onderschept slim de pass. Widłak passt de bal in één keer door. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Boschetti rent richting de bal. Boschetti geeft de bal voor. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal in één keer door. Kanyó is nu in balbezit. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:7

90e minuut.
Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak passt de bal zonder na te denken. Sorbian rent richting de bal. Sorbian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Vízmű Se 72%, Stoke Football Team 28%.
Szegedi Vízmű Se - Stoke Football Team 0:7