Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sándor Akadémia FC Stoke Football Team
Normal Tactiek 442 - ???
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 38
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


12e minuut.
Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu speelt de bal door. Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács geeft de bal voor. Widłak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Sorbian passt de bal zonder na te denken. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Csirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vlaicu met een sublieme pass. Forgács rent richting de bal. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Déri geeft de bal voor. Sorbian rent richting de bal. Rigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laborcz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kolaycı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boschetti is nu in balbezit. Boschetti geeft de bal voor. Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rigó rent richting de bal. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian passt de bal met de wreef. Daar is Widłak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschetti passt de bal zonder na te denken. Widłak rent richting de bal. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Stoke Football Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sándor Akadémia FC 80%, Stoke Football Team 20%.
Sándor Akadémia FC - Stoke Football Team 0:1

48e minuut.
Sorbian rent richting de bal. Laborcz is nu in balbezit. Sorbian onderschept slim de pass. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ... Mesterházy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Stoke Football Team 0:2

59e minuut.
Boschetti passt de bal met de wreef. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak geeft een hoge lob. Sorbian kan de bal niet met de borst controleren. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ráth de bal. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Widłak rent richting de bal. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Mesterházy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Stoke Football Team 0:3

71e minuut.
Rigó geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Déri de bal onder controle te krijgen. Widłak kopt de bal weg. Sorbian rent richting de bal. Sorbian geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mesterházy trapt de bal weg. Sorbian kopt de bal weg. Daar is Csirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak is nu in balbezit. Widłak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Widłak onderschept slim de pass. Widłak speelt de bal door. Csirik is nu in balbezit. Sorbian onderschept slim de pass. Sorbian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Déri is nu in balbezit. Déri passt de bal met de wreef. Laborcz rent richting de bal. Widłak onderschept slim de pass. Widłak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Koller met een snelle inworp. Boschetti met een sublieme pass. Sorbian rent richting de bal. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sándor Akadémia FC - Stoke Football Team 0:4

90e minuut.
Widłak haalt uit met een fantastische trap. Sorbian heeft problemen om de bal te vangen. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Csirik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sándor Akadémia FC 79%, Stoke Football Team 21%.
Sándor Akadémia FC - Stoke Football Team 0:4