Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szegedi Vízmű Se AC Dömsöd
Normal Tactiek misu
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajli rent richting de bal. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:1

7e minuut.
Kajli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajli geeft een hoge lob. Widuch met een sublieme pass. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gosztola geeft een lange en hoge pass. Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Teller met een snelle inworp. Boncz is nu in balbezit. Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Boselli is nu in balbezit. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Boselli passt de bal met de wreef. Gosztola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:2

16e minuut.
Teller geeft een hoge lob. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov passt de bal met de wreef. Boselli is nu in balbezit. Boselli draait met de bal, schiet en ... Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gosztola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov met een snelle inworp. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:3

18e minuut.
Boncz probeert naar een medespeler te passen. Boselli is nu in balbezit. Met opzet legt Csillag zijn tegenspeler op de grond. Csillag krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Boselli speelt de bal door. Chatzimikes is nu in balbezit. Kajli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes onderschept slim de pass. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Sambor passt de bal met de wreef. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov met een sublieme pass. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:4

25e minuut.
Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... Tüske heeft problemen om de bal te vangen. Kajli is nu in balbezit. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:5

27e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Balaskó probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov passt de bal met de wreef. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Balaskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:6

31e minuut.
Csankó speelt de bal door. Gyurina heeft problemen om de bal te vangen. Boncz is nu in balbezit. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:7

33e minuut.
Gosztola met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkoçi met een snelle inworp. Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Nəsirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov geeft een hoge lob. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Kajli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balaskó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:8

41e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Csillag heeft problemen om de bal te vangen. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chatzimikes kopt de bal weg. Tüske rent richting de bal. Žeželj verovert de bal door een tackle van achteren. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Vízmű Se 79%, AC Dömsöd 21%.
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:9

50e minuut.
Daar is Teller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Daar is Boselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nəsirov passt de bal in één keer door. Merkoçi met een sublieme pass. Boselli met een sublieme pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaskó met een sublieme pass. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes is nu in balbezit. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Widuch geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes heeft problemen om de bal te vangen. Kajli verovert de bal door een tackle van achteren. Kajli met een sublieme pass. Sambor geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Csillag met een sublieme pass. Bacanović is nu in balbezit. Bacanović geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap. Balaskó bokst de bal weg. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft een hoge lob. Chatzimikes controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:10

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balaskó met een harde bal richting middenveld. Widuch kopt de bal weg. Boselli is nu in balbezit. Boselli schiet op doel. Balaskó bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sambor is nu in balbezit. Sambor passt de bal in één keer door. Tüske is nu in balbezit. Boselli onderschept slim de pass. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Kajli met een harde bal richting middenveld. Nəsirov kopt de bal weg. Boselli kan de bal niet met de borst controleren. Boselli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzimikes schiet op doel. Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:11

75e minuut.
Boselli is nu in balbezit. Boselli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tüske de bal. Boselli rent richting de bal. Boselli schiet op doel. Paal! Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:12

78e minuut.
Widuch speelt de bal door. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal met de wreef. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:13

79e minuut.
Csankó passt de bal met de wreef. Boselli rent richting de bal. Boselli passt de bal in één keer door. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft een hoge lob. Balaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sambor speelt de bal door. Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft een hoge lob. Boselli rent richting de bal. Boselli draait met de bal, schiet en ... Balaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gosztola is nu in balbezit. Boselli onderschept slim de pass. Boselli geeft een hoge lob. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kajli speelt de bal door. Widuch is nu in balbezit. Widuch passt de bal in één keer door. Boselli is nu in balbezit. Boselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Widuch kopt de bal weg. Boselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boselli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:14

87e minuut.
Boselli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nəsirov de bal. Nəsirov met een sublieme pass. Klungelig pakt Chatzimikes de bal. Chatzimikes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəsirov neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Vízmű Se 85%, AC Dömsöd 15%.
Szegedi Vízmű Se - AC Dömsöd 0:14