Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budapesti Szolnok Top Blend
4-4-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánki probeert naar een medespeler te passen. Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery verovert de bal door een tackle van achteren. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 1:0

12e minuut.
Czeczeli rent richting de bal. Czeczeli geeft de bal voor. Kanta kopt de bal weg. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 2:0

18e minuut.
Balajti probeert de bal aan de voet te houden. Martín Pastor rent richting de bal. Zombori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zombori naar de kleedkamers voor een vroege douche. Martín Pastor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martín Pastor kan niet meer verder spelen. Lábas komt het veld opgelopen. Gabb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zsembery de bal. Zsembery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 3:0

20e minuut.
Czéh is nu in balbezit. Zsembery onderschept slim de pass. Lábas rent richting de bal. Lábas haalt uit met een fantastische trap. Czeczeli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török met een sublieme pass. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző draait met de bal, schiet en ... Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bánki met een snelle inworp. Syväoja rent richting de bal. Syväoja geeft de bal voor. Zsembery rent richting de bal. Zsembery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kanta met een sublieme pass. Domján rent richting de bal. Met opzet legt Syväoja zijn tegenspeler op de grond. Syväoja krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Buzsáky rent richting de bal. Dubas verovert de bal door een tackle van achteren. Dubas passt de bal met de wreef. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zsembery geeft de bal voor. Klungelig pakt Czeczeli de bal. Lábas is nu in balbezit. Lábas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Czeczeli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lábas passt de bal in één keer door. Dubas is nu in balbezit. Dubas speelt de bal door. Lábas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lábas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grelecki probeert de bal met de borst te controleren. Füri probeert naar een medespeler te passen. Kolbász kopt de bal weg. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 3:1

45e minuut.
Balajti rent richting de bal. Balajti geeft een hoge lob. Kolbász heeft problemen om de bal te vangen. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 46%, Top Blend 54%.
Budapesti Szolnok - Top Blend 3:1

55e minuut.
Dubas met een sublieme pass. Zsembery is nu in balbezit. Lábas rent richting de bal. Lábas draait met de bal, schiet en ... Gyurkovics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 4:1

61e minuut.
Dubas speelt de bal door. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery speelt de bal door. Lábas is nu in balbezit. Lábas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kanta rent richting de bal. Gabb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabb passt de bal zonder na te denken. Lábas is nu in balbezit. Lábas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buzsáky is nu in balbezit. García Alonso onderschept slim de pass. García Alonso met een sublieme pass. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 5:1

86e minuut.
Syväoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján geeft de bal voor. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dubas geeft een lange en hoge pass. Daar is Babati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsembery rent richting de bal. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Top Blend 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 30%, Top Blend 70%.
Budapesti Szolnok - Top Blend 6:1