Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weekend Warriors Lamandia FC
Normal Tactiek erdekes
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen good


10e minuut.
Doeltrap. Lenkei met een harde bal richting middenveld. Sowunmi kopt de bal weg. Zádori probeert de bal aan de voet te houden. Várallyay probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Városi met een sublieme pass. Illés is nu in balbezit. Illés passt de bal met de wreef. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Marosvári verovert de bal door een tackle van achteren. Marosvári passt de bal met de wreef. Zádori rent richting de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 52%, Lamandia FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Weekend Warriors - Lamandia FC 0:0

56e minuut.
Brosch heeft problemen om de bal te vangen. Moór is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brosch. Brosch krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Lugosi de bal onder controle te krijgen. Zádori rent richting de bal. Lugosi rent richting de bal. Zádori onderschept slim de pass. Zádori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Szirtesi onderschept slim de pass. Szirtesi probeert naar een medespeler te passen. Penoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Penoff speelt de bal door. Babolcsay probeert de bal aan de voet te houden. Lenkei bokst de bal weg.

73e minuut.
Sowunmi is nu in balbezit. Losonczi verovert de bal door een tackle van achteren. Losonczi speelt de bal door. Weisz rent richting de bal. Weisz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Losonczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weisz heeft problemen om de bal te vangen. Weisz speelt de bal door. Müller rent richting de bal. Müller geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 46%, Lamandia FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Weekend Warriors - Lamandia FC 0:0