Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLD FC Budapesti Szolnok
Normal Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 32.8
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Kolonics verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonics geeft een lange en hoge pass. Syväoja rent richting de bal. Grofcsik onderschept slim de pass. van der Soetekouw speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gujdár geeft een lange en hoge pass. Syväoja speelt de bal door. Zsembery controleert de bal met de borst. Gschwent is nu in balbezit. Gschwent draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bogdán met een sublieme pass. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik passt de bal zonder na te denken. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent onderschept slim de pass. Gschwent speelt de bal door. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Budapesti Szolnok 0:1

22e minuut.
Gschwent probeert naar een medespeler te passen. Tormet is nu in balbezit. Tormet geeft een hoge lob. Zsembery rent richting de bal. Zsembery draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Laborcz niet meer kan verder spelen. Majoros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 76%, Budapesti Szolnok 24%.
GOLD FC - Budapesti Szolnok 0:1

46e minuut.
Dubas probeert naar een medespeler te passen. Gschwent is nu in balbezit. Gschwent speelt de bal door. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tormet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormet probeert naar een medespeler te passen. Dubas met een sublieme pass. Zsembery rent richting de bal. Zsembery draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Syväoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväoja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cseke de bal. Athanasiadis rent richting de bal. Athanasiadis geeft een hoge lob. Majoros bokst de bal weg. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Budapesti Szolnok 0:2

70e minuut.
Syväoja met de inworp. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncze rent richting de bal. Gschwent onderschept slim de pass. Gschwent geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent passt de bal in één keer door. Martín Pastor is nu in balbezit. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Volenszki rent richting de bal. Zsembery verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár rent richting de bal. Zsembery onderschept slim de pass. Zsembery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Budapesti Szolnok 0:3

90e minuut.
Cseke heeft problemen om de bal te vangen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery passt de bal met de wreef. Athanasiadis probeert de bal met de borst te controleren. Athanasiadis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Budapesti Szolnok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 77%, Budapesti Szolnok 23%.
GOLD FC - Budapesti Szolnok 0:4