Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Blend milan barca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Balajti rent richting de bal. Andorka met een sublieme pass. Szóka rent richting de bal. Szóka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - milan barca 0:1

20e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Kolbász verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbász probeert naar een medespeler te passen. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hollós verovert de bal door een tackle van achteren. Hollós geeft een lange en hoge pass. Czéh rent richting de bal. Szóka onderschept slim de pass. Szóka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzsáky verovert de bal door een tackle van achteren. Buzsáky geeft een hoge lob. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző haalt uit met een fantastische trap. Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 46%, milan barca 54%.
Top Blend - milan barca 0:1

88e minuut.
Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka verovert de bal door een tackle van achteren. Zombori is nu in balbezit. Andorka verovert de bal door een tackle van achteren. Andorka geeft een hoge lob. Gyurkovics bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 55%, milan barca 45%.
Top Blend - milan barca 0:1