Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Blend GOLD FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Csányi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serfőző. Serfőző krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Csányi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolonics met een snel genomen vrije trap. Grofcsik kopt de bal weg. Daar is Czéh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ordódy is nu in balbezit. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbász is nu in balbezit. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Majoros met een harde bal richting middenveld. Török kopt de bal weg. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kolonics verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonics geeft de bal voor. Jávor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zombori rent richting de bal. Zombori met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 53%, GOLD FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Top Blend - GOLD FC 0:0

70e minuut.
Majoros trapt de bal weg. Cseke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zombori. Zombori krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Czéh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zombori geeft een hoge lob. Cseke speelt de bal door. Grofcsik rent richting de bal. Grofcsik schiet op doel. Gyurkovics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - GOLD FC 0:1

87e minuut.
Csányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonics heeft problemen om de bal te vangen. Kolbász probeert naar een medespeler te passen. Serfőző is nu in balbezit. Serfőző schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 40%, GOLD FC 60%.
Top Blend - GOLD FC 0:1