Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budapesti Szolnok milan barca
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
García Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. García Alonso passt de bal met de wreef. Stoszek probeert naar een medespeler te passen. Szóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Stoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Gschwent verovert de bal door een tackle van achteren. Gschwent probeert naar een medespeler te passen. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Zsembery de bal. Zsembery probeert naar een medespeler te passen. Martín Pastor is nu in balbezit. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 1:0

11e minuut.
Dubas is nu in balbezit. Klungelig pakt Dubas de bal. Dubas passt de bal zonder na te denken. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dubas onderschept slim de pass. Dubas passt de bal met de wreef. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 2:0

28e minuut.
Martín Pastor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lábas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lestár rent richting de bal. Gschwent is nu in balbezit. Lestár onderschept slim de pass. Szóka is nu in balbezit. Szóka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tormet is nu in balbezit. Lestár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tormet raakt geblesseerd tijdens het duel. Tormet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lábas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Zsembery de bal. Zsembery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 3:0

36e minuut.
Dubas is nu in balbezit. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 4:0

39e minuut.
Mocsáry speelt de bal door. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent onderschept slim de pass. Gschwent passt de bal zonder na te denken. Zsembery geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lestár kopt de bal weg. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lábas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lábas draait met de bal, schiet en ... Csollány werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 35%, milan barca 65%.
Budapesti Szolnok - milan barca 4:0

52e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Gschwent verovert de bal door een tackle van achteren. Gschwent geeft een hoge lob. Zsembery rent richting de bal. Zsembery schiet op doel. Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Athanasiadis met een sublieme pass. Zsembery is nu in balbezit. Hartmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hartmann krijgt een gele kaart. Zsembery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zsembery legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 5:0

55e minuut.
Lábas verovert de bal door een tackle van achteren. Lábas passt de bal met de wreef. Dubas rent richting de bal. Dubas geeft een hoge lob. Zsembery springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koszta rent richting de bal. Athanasiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiadis speelt de bal door. Zsembery rent richting de bal. Zsembery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lábas passt de bal zonder na te denken. Daar is Dubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubas geeft de bal voor. Zsembery springt en kopt de bal. Csollány probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 6:0

63e minuut.
Tormet passt de bal zonder na te denken. Hollós rent richting de bal. Dubas onderschept slim de pass. Lábas is nu in balbezit. Lábas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hollós met een sublieme pass. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent geeft de bal voor. Athanasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiadis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lábas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lábas schiet op doel. Csollány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 7:0

71e minuut.
Dubas is nu in balbezit. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zsembery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 8:0

75e minuut.
Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsáry onderschept slim de pass. Mocsáry probeert naar een medespeler te passen. Dubas rent richting de bal. Dubas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lábas is nu in balbezit. Lábas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - milan barca 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 34%, milan barca 66%.
Budapesti Szolnok - milan barca 9:0