Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan barca Budapesti Szolnok
Normal Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
19.1 gemiddelde waardering 30.7
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Szóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lestár begaat een overtreding. Grelecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Csollány trapt de bal weg van het doel. Lestár kopt de bal weg. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor schiet op doel. Parragi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Parragi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubas met de inworp. Martín Pastor is nu in balbezit. Martín Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Syväoja probeert naar een medespeler te passen. Athanasiadis is nu in balbezit. Athanasiadis met een sublieme pass. Martín Pastor is nu in balbezit. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Budapesti Szolnok 0:1

30e minuut.
Lestár speelt de bal door. Szóka rent richting de bal. Zsembery verovert de bal door een tackle van achteren. Zsembery draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann geeft een lange en hoge pass. García Alonso geeft een hoge lob. Daar is Martín Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery rent richting de bal. Zsembery passt de bal in één keer door. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gschwent speelt de bal door. Athanasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiadis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Koszta de bal onder controle te krijgen. Zsembery kopt de bal weg. Csollány bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 60%, Budapesti Szolnok 40%.
milan barca - Budapesti Szolnok 0:1

49e minuut.
Hartmann kopt de bal weg. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent geeft een hoge lob. Athanasiadis rent richting de bal. Athanasiadis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zsembery passt de bal met de wreef. Hartmann onderschept slim de pass. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor schiet op doel. Csollány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grelecki geeft de bal voor. Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubas passt de bal zonder na te denken. Zsembery heeft problemen om de bal te vangen. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tormet rent richting de bal. Lestár onderschept slim de pass. Met opzet legt Gschwent zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gschwent naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lestár roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lestár kan niet meer verder spelen. Balog komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Syväoja rent richting de bal. Syväoja passt de bal zonder na te denken. Martín Pastor rent richting de bal. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hartmann heeft problemen om de bal te vangen. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Syväoja de bal. Szóka onderschept slim de pass. Syväoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syväoja krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Daar is Stoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsembery rent richting de bal. Zsembery passt de bal zonder na te denken. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Budapesti Szolnok 0:2

88e minuut.
Dubas met de inworp. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Parragi ... Strafschop! Parragi krijgt een gele kaart. Martín Pastor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martín Pastor neemt de penalty, wat een uithaal! Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Budapesti Szolnok 0:3

89e minuut.
Koszta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Athanasiadis is nu in balbezit. Athanasiadis geeft de bal voor. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 60%, Budapesti Szolnok 40%.
milan barca - Budapesti Szolnok 0:3