Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budapesti Szolnok TigerSharks
4-4-2 Tactiek geri
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grelecki de bal onder controle te krijgen. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Óvári rent richting de bal. Óvári geeft een hoge lob. Syväoja rent richting de bal. Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi passt de bal zonder na te denken. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tormet controleert de bal met de borst. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Megyebíró geeft een hoge lob. van der Soetekouw kopt de bal weg. Füri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:1

36e minuut.
García Alonso is nu in balbezit. Szojka verovert de bal door een tackle van achteren. Szojka speelt de bal door. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel. Füri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:2

44e minuut.
Óvári passt de bal in één keer door. Skaliczky probeert naar een medespeler te passen. Óvári is nu in balbezit. Óvári speelt de bal door. Grelecki onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 72%, TigerSharks 28%.
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:3

51e minuut.
Eszenyi passt de bal in één keer door. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Szojka met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Megyebíró heeft problemen om de bal te vangen. Szojka is nu in balbezit. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky schiet op doel. Füri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Óvári is nu in balbezit. Óvári probeert naar een medespeler te passen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:4

57e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Skaliczky onderschept slim de pass. Skaliczky met een sublieme pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gschwent heeft problemen om de bal te vangen. Eszenyi rent richting de bal. Gschwent begaat een overtreding. Gschwent krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi geeft een lange en hoge pass. García Alonso probeert de bal aan de voet te houden. Szojka is nu in balbezit. Szojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:5

68e minuut.
Óvári speelt de bal door. Szojka is nu in balbezit. Szojka geeft de bal voor. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Óvári rent richting de bal. Dubas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Óvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Óvári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skaliczky krijgt zijn hoofd ertegen. Füri bokst de bal weg.

71e minuut.
Megyebíró speelt de bal door. Daar is Skaliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojka rent richting de bal. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dubas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabb komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyebíró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szojka geeft een hoge lob. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Megyebíró passt de bal met de wreef. Baranyi rent richting de bal. Baranyi passt de bal zonder na te denken. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:6

85e minuut.
Megyebíró is nu in balbezit. Szojka rent richting de bal. Szojka geeft de bal voor. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 82%, TigerSharks 18%.
Budapesti Szolnok - TigerSharks 0:6