Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Blend Lamandia FC
Normal Tactiek erdekes
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zombori onderschept slim de pass. Zombori geeft de bal voor. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados met een sublieme pass. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Lamandia FC 0:1

27e minuut.
Penoff speelt de bal door. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai speelt de bal door. Zádori rent richting de bal. Zádori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Lamandia FC 0:2

32e minuut.
Szabados heeft problemen om de bal te vangen. Török rent richting de bal. Zádori is nu in balbezit. Zádori schiet op doel. Gyurkovics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Lamandia FC 0:3

39e minuut.
Marosvári kan de bal niet met de borst controleren. Marosvári geeft de bal voor. Zádori springt en kopt de bal. Szabados is nu in balbezit. Szabados schiet op doel. Gyurkovics bokst de bal weg. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Lamandia FC 0:4

40e minuut.
Kolbász passt de bal met de wreef. Babati heeft problemen om de bal te vangen. Zombori rent richting de bal. Zádori verovert de bal door een tackle van achteren. Zádori draait met de bal, schiet en ... Gyurkovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján begaat een overtreding. Bártfai raakt geblesseerd tijdens het duel. Marosvári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zádori springt en kopt de bal. Gyurkovics bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marosvári met een sublieme pass. Daar is Penoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penoff geeft een hoge lob. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 81%, Lamandia FC 19%.
Top Blend - Lamandia FC 0:4

48e minuut.
Balajti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polgár komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zombori met een sublieme pass. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Zádori rent richting de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gyurkovics probeert naar een medespeler te passen. Czéh kan de bal niet met de borst controleren. Czéh passt de bal in één keer door. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zádori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Lamandia FC 0:5

69e minuut.
Bártfai kopt de bal weg. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Czéh onderschept slim de pass. Bártfai verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zádori heeft problemen om de bal te vangen. Zádori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gyurkovics trapt de bal weg van het doel. Bártfai kopt de bal weg. Klungelig pakt Szabados de bal. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czéh rent richting de bal. Czéh geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Czeczeli de bal onder controle te krijgen. Zádori rent richting de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Lamandia FC 0:6

84e minuut.
Szabados rent richting de bal. Czéh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szabados raakt geblesseerd tijdens het duel. Marosvári zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zádori krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penoff zal de hoekschop nemen. Moór heeft problemen om de bal te vangen. Török tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moór is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moór komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Zádori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 89%, Lamandia FC 11%.
Top Blend - Lamandia FC 0:6