Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamandia FC Top Blend
erdekes Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Szabados onderschept slim de pass. Zombori begaat een overtreding. Szabados is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sowunmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zádori maakt een snoekduik en kopt de bal. Czeczeli heeft problemen om de bal te vangen. Zádori rent richting de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Sowunmi probeert naar een medespeler te passen. Serfőző rent richting de bal. Marosvári maakt een afschuwelijke overtreding. Marosvári krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Marosvári verovert de bal door een tackle van achteren. Marosvári geeft de bal voor. Klungelig pakt Czeczeli de bal. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bártfai rent richting de bal. Bártfai passt de bal in één keer door. Daar is Zombori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zádori verovert de bal door een tackle van achteren. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Török probeert naar een medespeler te passen. Sowunmi is nu in balbezit. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Zombori de bal. Zádori is nu in balbezit. Zombori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zombori krijgt een gele kaart. Zádori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zádori legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 1:0

29e minuut.
Kolbász probeert naar een medespeler te passen. Serfőző rent richting de bal. Serfőző passt de bal met de wreef. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Bártfai rent richting de bal. Bártfai passt de bal in één keer door. Zombori heeft problemen om de bal te vangen. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szabados is nu in balbezit. Szabados passt de bal in één keer door. Daar is Zádori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zádori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 2:0

42e minuut.
Török speelt de bal door. Moór is nu in balbezit. Moór probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zádori de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 3:0

43e minuut.
Kolbász bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbász passt de bal met de wreef. Török probeert de bal aan de voet te houden. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 19%, Top Blend 81%.
Lamandia FC - Top Blend 4:0

49e minuut.
Inworp. Czéh met een snelle inworp. Klungelig pakt Török de bal. Szabados rent richting de bal. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bártfai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabados is nu in balbezit. Szabados geeft een lange en hoge pass. Zádori springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 5:0

58e minuut.
Zombori rent richting de bal. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór speelt de bal door. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zádori is nu in balbezit. Zádori schiet op doel. Czeczeli probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Penoff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bártfai met een sublieme pass. Szabados rent richting de bal. Babati begaat een overtreding. Szabados is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bártfai wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Zádori rent richting de bal. Zádori schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gyurkovics trapt de bal weg van het doel. Penoff kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zombori de bal onder controle te krijgen. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai passt de bal met de wreef. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel. Gyurkovics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 6:0

79e minuut.
Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Török is nu in balbezit. Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sowunmi speelt de bal door. Bártfai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai passt de bal zonder na te denken. Zádori is nu in balbezit. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - Top Blend 7:0

82e minuut.
Babati geeft de bal voor. Inworp. Bártfai met de inworp. Szabados is nu in balbezit. Szabados geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Karácsonyi passt de bal in één keer door. Penoff probeert naar een medespeler te passen. Bártfai rent richting de bal. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Zádori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gyurkovics trapt de bal weg. Sowunmi probeert de bal met de borst te controleren. Zombori is nu in balbezit. Zombori geeft een hoge lob. Serfőző krijgt zijn hoofd ertegen. Paras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 27%, Top Blend 73%.
Lamandia FC - Top Blend 7:0