Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLD FC Barbacs Traktors
Normal Tactiek Copy
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
Volenszki onderschept slim de pass. Volenszki probeert naar een medespeler te passen. Yankvleufu probeert naar een medespeler te passen. Obšil rent richting de bal. Obšil haalt uit met een fantastische trap. Majoros bokst de bal weg. Klungelig pakt Déry de bal. Obšil rent richting de bal. Obšil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Barbacs Traktors 0:1

18e minuut.
Csányi is nu in balbezit. Višňovský verovert de bal door een tackle van achteren. Višňovský met een sublieme pass. Obšil is nu in balbezit. Obšil draait met de bal, schiet en ... Majoros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Barbacs Traktors 0:2

25e minuut.
Volenszki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Višňovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrottesley is nu in balbezit. Wrottesley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Majoros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gabarain met een sublieme pass. Yankvleufu is nu in balbezit. Yankvleufu met een sublieme pass. Obšil rent richting de bal. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Barbacs Traktors 0:3

37e minuut.
Kolonics heeft problemen om de bal te vangen. Kolonics probeert naar een medespeler te passen. Csányi is nu in balbezit. Wrottesley onderschept slim de pass. Wrottesley draait met de bal, schiet en ... Majoros bokst de bal weg. Majoros probeert naar een medespeler te passen. Yankvleufu kopt de bal weg. Obšil heeft problemen om de bal te vangen. Obšil draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Volenszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Kolonics de bal. Višňovský rent richting de bal. Kolonics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolonics krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 56%, Barbacs Traktors 44%.
GOLD FC - Barbacs Traktors 0:3

61e minuut.
Višňovský met de inworp. Wrottesley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonics begaat een overtreding. Wrottesley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wrottesley komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Višňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Višňovský geeft een hoge lob. Yankvleufu kopt de bal weg. Obšil is nu in balbezit. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 56%, Barbacs Traktors 44%.
GOLD FC - Barbacs Traktors 0:3