Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbacs Traktors GOLD FC
Copy Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 17
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Višňovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grajdoł komt het veld opgelopen. Laborcz met een harde bal richting middenveld. Ruprecht kopt de bal weg. Wrottesley rent richting de bal. Obšil is nu in balbezit. Obšil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - GOLD FC 1:0

9e minuut.
Grajdoł rent richting de bal. Ordódy verovert de bal door een tackle van achteren. Ordódy passt de bal met de wreef. Obšil is nu in balbezit. Obšil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obšil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cseke met een sublieme pass. Pavlović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Wrottesley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšil is nu in balbezit. Kolonics met een sublieme pass. Obšil is nu in balbezit. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cseke geeft de bal voor. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlović krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ruprecht de bal. Ruprecht passt de bal zonder na te denken. Wrottesley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrottesley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 43%, GOLD FC 57%.
Barbacs Traktors - GOLD FC 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bogdán de bal. Grajdoł is nu in balbezit. Bogdán begaat een overtreding. Bogdán krijgt een gele kaart. Grajdoł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grajdoł met een snel genomen vrije trap. Daar is Csányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšil is nu in balbezit. Obšil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Kuncze de bal. Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Cseke rent richting de bal. Pavlović onderschept slim de pass. Pavlović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ordódy rent richting de bal. Ordódy met een sublieme pass. Volenszki is nu in balbezit. Obšil onderschept slim de pass. Obšil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Csányi geeft een hoge lob. Hahn kopt de bal weg. Kuncze probeert de bal met de borst te controleren. Wrottesley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrottesley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 30%, GOLD FC 70%.
Barbacs Traktors - GOLD FC 1:0