Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan barca Weekend Warriors
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 37.3
hopeloos Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Városi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Müller de bal. Müller passt de bal met de wreef. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szóka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balog komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Stoszek is nu in balbezit. Müller onderschept slim de pass. Müller met een sublieme pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stoszek speelt de bal door. Lugosi is nu in balbezit. Lugosi geeft een lange en hoge pass. Balog is nu in balbezit. Balog schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Weekend Warriors 1:0

16e minuut.
Lestár rent richting de bal. Lestár passt de bal met de wreef. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Weekend Warriors 2:0

22e minuut.
Losonczi passt de bal zonder na te denken. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz speelt de bal door. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Weekend Warriors 2:1

28e minuut.
Illés met de inworp. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller geeft een lange en hoge pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Stoszek de bal. Müller is nu in balbezit. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parragi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Müller rent richting de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
milan barca - Weekend Warriors 2:2

33e minuut.
Müller is nu in balbezit. Müller passt de bal in één keer door. Illés speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Illés is nu in balbezit. Illés geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hollós de bal. Weisz rent richting de bal. Weisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Losonczi verovert de bal door een tackle van achteren. Losonczi speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Weekend Warriors 2:3

45e minuut.
Brosch verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch rent richting de bal. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 78%, Weekend Warriors 22%.
milan barca - Weekend Warriors 2:3

48e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller is nu in balbezit. Littomericzky rent richting de bal. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koszta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés geeft de bal voor. Littomericzky maakt een snoekduik en kopt de bal. Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Weekend Warriors 2:4

58e minuut.
Brosch verovert de bal door een tackle van achteren. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek rent richting de bal. Müller onderschept slim de pass. Müller geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Csollány trapt de bal weg. Illés kopt de bal weg. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Lestár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losonczi rent richting de bal. Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Losonczi onderschept slim de pass. Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky heeft problemen om de bal te vangen. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Illés is nu in balbezit. Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal met de wreef. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hartmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illés met de inworp. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csollány trapt de bal weg van het doel. Brosch kopt de bal weg. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Weekend Warriors 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 86%, Weekend Warriors 14%.
milan barca - Weekend Warriors 2:5