Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weekend Warriors milan barca
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Brosch onderschept slim de pass. Müller rent richting de bal. Müller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Littomericzky de bal. Littomericzky schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Városi controleert de bal met de borst. Joób rent richting de bal. Lestár is nu in balbezit. Szóka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mocsáry rent richting de bal. Weisz is nu in balbezit. Weisz met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Csollány bokst de bal weg.

22e minuut.
Mocsáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller onderschept slim de pass. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller onderschept slim de pass. Müller draait met de bal, schiet en ... Csollány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Weisz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Illés de bal. Illés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lestár kopt de bal weg. Weisz is nu in balbezit. Hollós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollós krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mocsáry is nu in balbezit. Mocsáry passt de bal met de wreef. Müller is nu in balbezit. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Lestár de bal. Müller rent richting de bal. Met opzet legt Lestár zijn tegenspeler op de grond. Lestár krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Stoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Lestár is nu in balbezit. Losonczi begaat een overtreding. Losonczi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Hartmann rent richting de bal. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - milan barca 1:0

41e minuut.
Müller is nu in balbezit. Müller passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Littomericzky de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Csollány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - milan barca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 36%, milan barca 64%.
Weekend Warriors - milan barca 2:0

48e minuut.
Babolcsay geeft een lange en hoge pass. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller passt de bal zonder na te denken. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Csollány bokst de bal weg.

50e minuut.
Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hartmann de bal. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - milan barca 3:0

61e minuut.
Városi met een sublieme pass. Losonczi speelt de bal door. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel. Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - milan barca 4:0

72e minuut.
Városi kopt de bal weg. Weisz geeft de bal voor. Daar is Stoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller is nu in balbezit. Müller geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Weisz is nu in balbezit. Hollós verovert de bal door een tackle van achteren. Hollós speelt de bal door. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mocsáry met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - milan barca 5:0

90e minuut.
Városi heeft problemen om de bal te vangen. Városi geeft de bal voor. Illés kopt de bal weg. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - milan barca 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 26%, milan barca 74%.
Weekend Warriors - milan barca 6:0