Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLD FC Weekend Warriors
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 38.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Kolonics is nu in balbezit. Littomericzky onderschept slim de pass. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:1

8e minuut.
Kolonics rent richting de bal. Losonczi verovert de bal door een tackle van achteren. Losonczi passt de bal in één keer door. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Brosch passt de bal zonder na te denken. Daar is Illés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illés passt de bal in één keer door. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:2

14e minuut.
Brosch is nu in balbezit. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi speelt de bal door. Illés is nu in balbezit. Illés passt de bal in één keer door. Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:3

27e minuut.
Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csányi is nu in balbezit. Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cseke geeft een hoge lob. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Losonczi de bal. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller passt de bal met de wreef. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:4

36e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky rent richting de bal. Déry verovert de bal door een tackle van achteren. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Babolcsay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brosch rent richting de bal. Brosch met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Paal! Illés rent richting de bal. Illés geeft een lange en hoge pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky schiet op doel. Laborcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 72%, Weekend Warriors 28%.
GOLD FC - Weekend Warriors 0:4

48e minuut.
Doeltrap. Laborcz trapt de bal weg van het doel. Brosch kopt de bal weg. Illés rent richting de bal. Illés geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Brosch rent richting de bal. Ordódy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brosch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Losonczi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weisz probeert de bal met de borst te controleren. Weisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Volenszki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:5

53e minuut.
Grofcsik passt de bal in één keer door. Kuncze rent richting de bal. Kuncze met een sublieme pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Déry is nu in balbezit. Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:6

66e minuut.
Grofcsik met een sublieme pass. Ordódy rent richting de bal. Ordódy passt de bal zonder na te denken. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Déry met een sublieme pass. Müller rent richting de bal. Müller geeft een lange en hoge pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brosch geeft een hoge lob. Weisz kopt de bal weg. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:7

75e minuut.
Laborcz met een harde bal richting middenveld. Brosch kopt de bal weg. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... Laborcz bokst de bal weg. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Losonczi rent richting de bal. Losonczi geeft de bal voor. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brosch kopt de bal weg. Illés rent richting de bal. Illés speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Laborcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kuncze passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Illés zal de hoekschop nemen. Littomericzky maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Kolonics is nu in balbezit. Littomericzky onderschept slim de pass. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Weekend Warriors 0:8

87e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolonics de bal. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 81%, Weekend Warriors 19%.
GOLD FC - Weekend Warriors 0:8