Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbacs Traktors milan barca
Copy Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Yankvleufu geeft de bal voor. Koszta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrottesley is nu in balbezit. Obšil is nu in balbezit. Obšil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pavlović probeert de bal aan de voet te houden. Yankvleufu is nu in balbezit. Yankvleufu probeert naar een medespeler te passen. Obšil is nu in balbezit. Obšil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csollány probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Parragi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - milan barca 1:0

21e minuut.
Višňovský onderschept slim de pass. Višňovský met een sublieme pass. Wrottesley rent richting de bal. Obšil is nu in balbezit. Obšil draait met de bal, schiet en ... Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mocsáry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Višňovský is nu in balbezit. Višňovský speelt de bal door. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lestár onderschept slim de pass. Lestár speelt de bal door. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil schiet op doel. Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Hahn geeft een hoge lob. Csollány speelt de bal door. Yankvleufu kopt de bal weg. Obšil rent richting de bal. Obšil draait met de bal, schiet en ... Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 31%, milan barca 69%.
Barbacs Traktors - milan barca 1:0

47e minuut.
Wrottesley met een sublieme pass. Yankvleufu rent richting de bal. Yankvleufu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obšil de bal. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pavlović is nu in balbezit. Pavlović passt de bal zonder na te denken. Daar is Wrottesley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšil rent richting de bal. Obšil haalt uit met een fantastische trap. Csollány bokst de bal weg.

55e minuut.
Parragi kopt de bal weg. Yankvleufu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wrottesley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil haalt uit met een fantastische trap. Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wrottesley passt de bal in één keer door. Daar is Pavlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlović passt de bal in één keer door. Yankvleufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankvleufu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yankvleufu kopt de bal weg. Klungelig pakt Obšil de bal. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil verovert de bal door een tackle van achteren. Obšil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - milan barca 2:0

75e minuut.
Obšil kopt de bal weg. Hollós kan de bal niet met de borst controleren. Višňovský is nu in balbezit. Višňovský heeft problemen om de bal te vangen. Višňovský geeft een hoge lob. Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - milan barca 3:0

78e minuut.
Yankvleufu passt de bal in één keer door. Višňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Višňovský passt de bal met de wreef. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Yankvleufu met de inworp. Wrottesley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrottesley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Yankvleufu geeft een hoge lob. Parragi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wrottesley de bal onder controle te krijgen. Obšil rent richting de bal. Obšil haalt uit met een fantastische trap. Csollány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 25%, milan barca 75%.
Barbacs Traktors - milan barca 3:0