Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan barca Barbacs Traktors
Normal Tactiek Copy
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Klungelig pakt Lestár de bal. Hahn kopt de bal weg. Parragi rent richting de bal. Višňovský verovert de bal door een tackle van achteren. Višňovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Istrate verovert de bal door een tackle van achteren. Istrate geeft de bal voor. Obšil kopt de bal weg. Wrottesley rent richting de bal. Wrottesley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Barbacs Traktors 0:1

15e minuut.
Lestár speelt de bal door. Andorka rent richting de bal. Yankvleufu begaat een overtreding. Yankvleufu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Yankvleufu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszta. Yankvleufu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yankvleufu met een snel genomen vrije trap. Obšil maakt een snoekduik en kopt de bal. Csollány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mocsáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsáry geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yankvleufu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Parragi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankvleufu verovert de bal door een tackle van achteren. Yankvleufu met een sublieme pass. Obšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Obšil rent richting de bal. Wrottesley bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi rent richting de bal. Wrottesley onderschept slim de pass. Wrottesley schiet op doel. Csollány bokst de bal weg.

36e minuut.
Pavlović is nu in balbezit. Lestár begaat een overtreding. Pavlović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavlović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parragi is nu in balbezit. Obšil onderschept slim de pass. Obšil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csollány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 65%, Barbacs Traktors 35%.
milan barca - Barbacs Traktors 0:1

49e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft de bal voor. Obšil is nu in balbezit. Obšil haalt uit met een fantastische trap. Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Parragi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schindler komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hartmann speelt de bal door. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka met een sublieme pass. Wrottesley rent richting de bal. Wrottesley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal met de wreef. Yankvleufu probeert naar een medespeler te passen. Obšil rent richting de bal. Obšil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Barbacs Traktors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 71%, Barbacs Traktors 29%.
milan barca - Barbacs Traktors 0:2