Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budapesti Szolnok Barbacs Traktors
4-4-2 Tactiek Copy
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Grelecki geeft een hoge lob. Inworp. Yankvleufu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obšil kan de bal niet met de borst controleren. Obšil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Athanasiadis onderschept slim de pass. Athanasiadis passt de bal met de wreef. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery draait met de bal, schiet en ... Fraire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Barbacs Traktors 1:0

32e minuut.
Doeltrap. Fraire met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt García Alonso de bal. Yankvleufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankvleufu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Athanasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiadis geeft de bal voor. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor schiet op doel. Fraire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Barbacs Traktors 2:0

36e minuut.
Istrate geeft de bal voor. Inworp. Athanasiadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft een hoge lob. Wrottesley rent richting de bal. Wrottesley draait met de bal, schiet en ... Füri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Barbacs Traktors 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 65%, Barbacs Traktors 35%.
Budapesti Szolnok - Barbacs Traktors 2:1

46e minuut.
Obšil speelt de bal door. Wrottesley is nu in balbezit. Gschwent is nu in balbezit. Wrottesley onderschept slim de pass. Wrottesley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pavlović verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlović met een sublieme pass. Tormet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrottesley verovert de bal door een tackle van achteren. Wrottesley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
van der Soetekouw rent richting de bal. Wrottesley onderschept slim de pass. Wrottesley speelt de bal door. Obšil rent richting de bal. Obšil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Syväoja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Višňovský met een snelle inworp. Wrottesley rent richting de bal. Wrottesley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 60%, Barbacs Traktors 40%.
Budapesti Szolnok - Barbacs Traktors 2:1