Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbacs Traktors Budapesti Szolnok
Copy Tactiek 4-4-2
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten average
weak Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Athanasiadis is nu in balbezit. Athanasiadis passt de bal zonder na te denken. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery verovert de bal door een tackle van achteren. Zsembery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gabarain met een sublieme pass. Pavlović rent richting de bal. Pavlović passt de bal zonder na te denken. Obšil is nu in balbezit. Obšil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - Budapesti Szolnok 1:0

22e minuut.
Gabarain geeft de bal voor. Yankvleufu heeft problemen om de bal te vangen. Yankvleufu passt de bal met de wreef. Wrottesley is nu in balbezit. Wrottesley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Piwo de bal onder controle te krijgen. Tormet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlović onderschept slim de pass. Wrottesley is nu in balbezit. Wrottesley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor geeft een lange en hoge pass. Hahn rent richting de bal. Zsembery onderschept slim de pass. Zsembery schiet op doel. Fraire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martín Pastor is nu in balbezit. Martín Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barbacs Traktors - Budapesti Szolnok 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 44%, Budapesti Szolnok 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barbacs Traktors - Budapesti Szolnok 1:1

51e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo passt de bal zonder na te denken. Višňovský met een sublieme pass. Wrottesley heeft problemen om de bal te vangen. Wrottesley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Istrate rent richting de bal. Athanasiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiadis probeert naar een medespeler te passen. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs Traktors - Budapesti Szolnok 1:2

63e minuut.
Dubas met een sublieme pass. Gschwent is nu in balbezit. Pavlović rent richting de bal. Yankvleufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankvleufu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gabarain met een snelle inworp. Daar is Yankvleufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yankvleufu speelt de bal door. Wrottesley is nu in balbezit. Wrottesley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs Traktors 40%, Budapesti Szolnok 60%.
Barbacs Traktors - Budapesti Szolnok 1:2